Luna Nouă în Gemeni, de pe 18 iunie. Recomandări în funcție de zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 18 iunie, vom avea o Lună Nouă în semnul Gemenilor. Află care sunt previziunile și recomandările Danielei Simulescu pentru fiecare zodie/ascendent.

Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine.

Putem să avem noi debuturi, dar și să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!

Luna Nouă va fi în careu cu Neptun. Acesta este un aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. De ce? Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Ne păcălim singuri.

Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine, imediat. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație.

Luna Nouă va fi în conjuncție cu asteroidul Juno. Acesta o reprezintă pe Hera, soția lui Jupiter. Uniunea celor doi a avut parte de numeroase trădări și nedreptăți.

Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar. Ea poate să indice un anumit loc în care ai fost în viața ta, în care ai fost iluminat sau chiar prins într-o dinamică de putere a familiei. Juno este cea care cere respect, chiar dacă trebuie să-și mențină punctul de vedere ferm.

Când avem o Lună Nouă în Gemeni, ne referim foarte mult la cei care au în hărțile natale marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Cu alte cuvinte, trebuie să avem mare grijă la parteneriatele în care ne vom implica în jurul datei de 18 iunie!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a 3-a. Deci, este clar că, la un moment dat, ai crezut pe cineva mai mult decât este cazul. Sau ți s-a părut că ai învățat de la cineva un anumit lucru și ai pus acea persoană pe un piedestal.

Pe de altă parte, odată cu această Lună Nouă, astrologul îți recomandă să ai grijă la ce promisiuni faci. Pentru că le faci doar ca să te simți tu bine sau în relație cu cineva. Vrei să păstrezi o aparență, care este de fapt, bolnăvicioasă. 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Vei avea o Lună Nouă în Casa a 2-a. Este foarte posibil să te păcălești din punct de vedere financiar. Dacă intri în niște investiții sau faci niște cheltuieli doar pentru a face pe plac unor persoane, aceste lucruri nu îți vor face bine.

Încearcă să te menții pe o linie de plutire în ceea ce privește venitul, resursele sau bugetul personal.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ai o Lună Nouă în semnul tău! Cel mai posibil, vei trăi într-o poveste, nici nu știi ce este în capul tău! Te superi, te înfurii, ți se pare că toată lumea te minte și te trădează. Te consideri victima perfectă și crezi că doar ceilalți au o problemă.

Gândește-te bine unde simți distorsionat. S-ar putea ca intuiția ta să fie foarte "mahmură" în jurul datei de 18 iunie.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă este în Casa a 12-a. Ai grijă la tot ce înseamnă sănătate, la toți specialiștii în medicină pe care îi abordezi. Astrologul îți recomandă să nu îți pui singur diagnostice.

De asemenea, nu este nici momentul să iei decizii pe partea de sănătate, bazându-te pe informații care nu vin de la specialiști. Te poți păcăli ușor. 

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Vei avea o Lună Nouă în Casa a 11-a. Și ai face bine să te uiți cu atenție la prieteniile pe care le ai. Cumva, simți că acele persoane îți sunt datoare, că ar trebui să procedeze într-un anumit fel raportat la tine. Și aceste lucruri s-ar putea să nu se întâmple așa cum îți dorești.

Poți să îți faci gânduri și idei fantasmagorice, care nu au legătură cu realitatea. Încearcă, mai bine, să renunți la scenarii. Fii cât mai liniștit și la locul tău, nu face promisiuni prietenilor și nici nu crede promisiunile lor.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

În jurul datei de 18 iunie, nu ar trebui să crezi promisiunile șefilor. Și nici tu să nu faci unele, mai ales dacă ai oameni care lucrează în subordine. Ar trebui să tratezi cu multă seriozitate relațiile cu autoritățile, orice ar apărea, pentru că ai tendința de a te păcăli.

Nu te subordona ideilor din capul tău, mai ales pe parte socială și de statut profesional.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Ai grijă câte așteptări îți faci în preajma datei de 18 iunie, mai ales dacă te gândești să pleci în vreo călătorie. Totodată, dacă ai de susținut teste sau examene, renunță și aici la așteptări. Încearcă să te ponderezi energia interioară și excesul de zel, ca să nu fii dezamăgit.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se va petrece în Casa a 8-a. Te pricepi deja de minune la scenarii, la gelozii și la răzbunări. Ei bine, odată cu Luna Nouă, nu trebuie să îți faci deloc scenarii. Să nu crezi în nimic, până când nu ai probe clare.

Această Lună Nouă te invită să nu faci pe detectivul, mai ales în relații. Fii atent și la zona de indiscreție. Nu da din casă și nici nu intră în viața altora cu bocancii.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai o Lună Nouă în Casa a 7-a, așa că ai grijă la relații. Dacă ești singur și cunoști pe cineva, ai face bine să nu te entuziasmezi prea tare, crezând că e alesul/aleasa. Te poți păcăli ușor. Așteaptă, mai bine.

Dacă ești în relație, s-ar putea să ai tot felul de bănuieli. Nu trebuie să împrăștii tot felul de nedreptăți. Este nevoie de discuții și de răbdare.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

O să ai o Lună Nouă în Casa a 6-a. Așa că discuțiile cu colegii de muncă pot fi nedrepte, înșelătoare, pline de confuzie. Așa că fii prevăzător. 

De asemenea, fricile și anxietățile pot fi prea puternice. Ai grijă și la diagnosticele pe care le primești în următoarele zile.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

S-ar putea ca vorbele să te cucerească în jurul Lunii Noi de pe 18 iunie. Și acest lucru nu va fi valabil doar în relațiile amoroase.

În schimb, va fi un aspect foarte bun pentru zona de creativitate. Poți să profiți de acest aspect și să nu crezi în oricine și oricum. Relația cu copiii poate fi ciudată în următoarele zile.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Gândește-te la scenariile pe care ți le-ai făcut referitoare la familie. Multe vor fi foarte exagerate, artificiale. Ce crezi tu nu este prea corect și nici prea sănătos.

O Lună Nouă în Casa a 4-a vorbește foarte mult despre fricile tale. Nu te lăsa furat de nicio idee prăpăstioasă.

Vezi aici emisiunea completă cu Astrologul Daniela Simulescu!

Iată și: Zodiile și animalul spiritual. Ce le caracterizează pe zodiile de pământ?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel