Zodiile și animalul spiritual. Ce le caracterizează pe zodiile de pământ?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

De-a lungul timpului, animalul spiritual al fiecărei zodii a reprezentat un spirit protector, fiind considerat și un vechi strămoș care protejează și călăuzește. Iată ce le caracterizează pe semnele de pământ.

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul sinelui tău superior și să îți descoperi calitățile pe care poate că nu le-ai recunoscut până acum.

De multe ori, ne putem identifica ușor cu alte vietăţi pentru care simţim o fascinaţie. De asemenea, un animal spiritual explică omului energia spirituală și dorința interioară profundă.

TAUR

Pentru ce este recunoscut Taurul? Pentru personalitatea să încăpățânată și pe alocuri dură. Îl putem asemăna cu un castor. Deși vorbim despre un animal mic, este foarte puternic, știe cum să se adapteze, dar și cum să depășească orice obstacol care îi iese în cale.

De asemenea, castorii sunt răbdători, așa că această calitate îi poate ajuta pe Tauri atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Să nu uităm nici că sunt animale înțelepte, strategice și pline de resurse. Sunt și extrem de inteligente. Trebuie doar să învețe să fie mai umile și să nu cedeze tendințelor de a fi prea posesivi sau exagerați.

Ca prieteni, sunt iubitori, loiali, ingenioși și plini de compasiune. Dar doar atunci când se simt bine în compania ta.

FECIOARĂ

Cu ce putem asemăna Fecioara, un semn special din zodiac? Să ne gândim la un lucru. Cum sunt nativii Fecioară? Independenți, observatori, perfecționiști. La fel cu un urs!

Ca animal spiritual, ursul are părți foarte profunde ale personalității unei Fecioare. În plus,  ești metodic în multe privințe, muncitor și extrem de inteligent.

Da, este posibil ca urșii să nu fie cunoscuți precum niște creaturi drăgălașe, dar au o inimă imensă și de multe ori pot fi atât de generoși încât vor oferi tot ce au pentru cei pe care îi iubesc.

Mai mult, nativii Fecioară sunt foarte modești, timizi și pot trăi cu foarte puțin, dacă este nevoie. Ursul este, de asemenea, cunoscut pentru că este nerăbdător și are destul temperament, mai ales dacă îl provoci.

CAPRICORN

Ca nativ Capricorn, ești răbdător și la fel de inteligent. Din acest motiv, animalul care vine să completeze energia ta în călătoria spirituală nu poate fi decât bufnița.

Bufnița este un simbol al bogăției, al abundenței și al prosperității. Nu în ultimul rând, animalul tău spiritual îți atrage atenția și asupra capacității tale extraordinare de cunoaștere. Ai toate calitățile necesare pentru a reuși în viață, fie că vorbim despre segmentul profesional sau personal.

Îți recomandăm și: O zodie din horoscopul chinezesc este încurajată să RENUNȚE la schimbări în 2023. Despre cine este vorba?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel