20 Aprilie: Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Daniela Simulescu: "Putem renunța la unele obiceiuri care ne dăunează, multe dintre ele moștenite"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Azi avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Pe 20 aprilie, avem a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare.

Perioada dintre următoarele două eclipse (20 aprilie - 5 mai) trebuie să ne facă să fim cu ochii în patru. Fiindcă pot apărea tot felul de situații și de lucruri bizare, de evenimente speciale, care nu sunt deloc întâmplătoare.

Așadar, fii atent pe cine întâlnești sau reîntâlnești sau ai grijă la veștile pe care le primești. Toate acestea pot veni cu un scop precis. 

Ce trebuie să știm despre Eclipsa de Soare de azi/Luna Nouă în Berbec? Este ceva ciudat aici, fiindcă se petrece exact când Soarele se pregătește să își schimbe semnul, deci se întâmplă la grad anaretic. De obicei, nu prea știm cum să controlăm o planetă personală aflată la acest grad. 

Această Lună Nouă se petrece la gradul 29, în Berbec. De obicei, când avem o Lună Nouă lângă o eclipsă de Soare, nu avem niște evenimente în mod special. Este mai degrabă vorba despre ce ne propunem și ce simțim. Sau se pot întâmpla lucruri, dar care nu sunt vizibile nouă.

Trebuie să știi că Soarele, Luna, Chiron, dar și Jupiter se află în Casa a 12-a. Când vorbim despre o Lună Nouă, vorbim de începuturi. Iar când discutăm despre Casa a 12-a, avem în prim plan sfârșitul. Luna Nouă se mai află și lângă un asteroid care poartă numele de Vesta.

Așa că ne putem gândi la următoarea situație: ne dăm seama că unele obiceiuri din viața noastră, pe care altădată nu le-am conștientizat, le facem dar nu le gândim neapărat. Arhetipul Berbecului vorbește și despre lucrurile pe care le-am deprins, poate, în primii ani de viață.

Fiind o Lună Nouă lângă Vesta, e clar că aceste obiceiuri au fost realizate ani la rând, dar nu ne dăm seama dacă ne plac sau nu. De fapt, Vesta reprezintă ritualurile, devoțiunea, sacrificiul. Este puritatea și iubirea transcendentală, dar și ritualul realizat pe o perioadă foarte mare de timp.

Ai face bine să te gândești, în viața ta, care sunt obiceiurile pe care le duci mai departe și pe care le faci de la sine. Unele obiceiuri pe care le ai, legate de activitățile de zi cu zi, sunt cel mai adesea moștenite și le porți pe umeri.

Pe scurt, gândește-te ce obicei din viața ta te sapă, te secătuiește de putere. Și pe care îl faci, dar nu îți dai întotdeauna seama de el. Poate că respectivul obicei nu te lasă să evoluezi sau să trăiești. Ai ocazia să devii mai conștient asupra situațiilor care te auto sabotează.

De ce insist pe trecut? Fiindcă ascendentul acestei eclipse se află în Taur. Iar pe ascendentul ei, îl avem pe Mercur. Pe 21 aprilie, Mercur va retrograda în semnul Taurului, așa că ne vom lovi de niște chestiuni din prezent, care ne fac să ne dăm seama de lucrurile din trecut care ne-au provocat.

Totodată, dacă ai multe planete în Casa a 12-a, ai putea să încerci să mai dizolvi din aceste credințe limitative, din ideile pe care le-ai moștenit și nu sunt neapărat ale tale. Energia Berbecului își dorește să răzbată, să o ia de la capăt.

Ca să folosești energia acestui eveniment de azi, încearcă să o iei de la capăt din acel punct din care ai simțit că nu mai poți. Pentru că Soarele și Luna sunt lângă Jupiter, ai nevoie de mai multă încredere în tine. 

Poate că ai avut nevoie și de un ultimatum, ca să îți dai seama ce trebuie să faci de acum înainte.

Vezi emisiunea completă aici: 

Citește și: O zodie de AER trebuie să își construiască propriul drum: "Nu mai zăbovi în locuri în care îți pierzi speranța!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel