O zodie de AER trebuie să își construiască propriul drum: "Nu mai zăbovi în locuri în care îți pierzi speranța!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată ce zodie de aer va avea un an important și la ce trebuie să fie cu ochii în patru!

În acest an, este vorba doar de tine. De aceea, trebuie să pui accent pe propriile forțe!

Vorbim despre Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni!

În primul rând, acest an nu trebuie să treacă oricum la tine. Trebuie să fii mai hotărât și nu pentru că te îndeamnă alții, ci pentru că ai reală nevoie. De fapt, luarea unor decizii o să devină cea mai mare provocare pentru acești nativi.

Să nu uităm că pe 7 martie, Saturn a intrat la tine în Casa a 10-a. Această casă este legată de statut, de putere și de carieră. Ce vrea Lordul Karmei de la tine? Vrea să înțelegi de ce ai ales o anumită carieră sau un anume job.

De aceea, dacă ai ales un drum profesional din motive superficiale, viața ta nu o să fie prea roz. Pot exista numeroase scenarii. Ori primești o promovare mult dorită, dar îți dai seama că nu te simți prea împlinit, ori ai mai multe de făcut la actualul loc de muncă și îți dai seama dacă te descurci sau nu.

Pentru unii dintre acești nativi, pot să apară anumite modificări la nivelul conducerii, care nu le vor fi musai pe plac. Însă nu te speria prea tare, deoarece Saturn îți aduce și beneficii, dar doar dacă ai muncit din greu. În caz contrar, nu te așteaptă vremuri bune.

Să ne amintim și că a zecea casă ține și de statutul în societate. În consecință, unii dintre nativii acestui semn de aer pot să devină responsabili pentru un partener sau pentru un părinte. 

Ce trebuie să reții? Orice s-ar întâmplă, bazează-te pe tine în acest an. Pune-ți întrebări și gândește-te cum te vei descurca dacă nu mai primești ajutor sau validare de la cei din jur. Trebuie să îți construiești propriul tău drum. Și da, să nu mai stai în locuri în care o să îți pierzi speranța, pentru că asta îți va aduce doar probleme și nefericire.

Totodată, între 23 martie și 11 iunie, Pluto va fi la tine în Casa a 9-a. Educația devine cu totul diferită. Unii nativi se vor gândi foarte serios să plece din țară. Te poți gândi să emigrezi sau să te întorci în țara ta de origine. Cu Pluto în această casă, ești încurajat să te înscrii la mai multe facultăți sau din contră, alegi să renunți la o anumită formă de studiu.

Te gândești să te separi de partea clasică de educație și să îți îndrepți atenția către ceva diferit. Ai în minte și anumite destinații pe care vrei să le vezi, chiar dacă poți observa că o să te răzgândești frecvent. Reține și că nu se poate să te înțelegi bine cu toată lumea, oricât de mult ți-ai dori acest lucru. Până în 2044, este foarte posibil să te muți.

Ai face bine să fii cu ochii în patru la tot ce este legat de acte, mai ales până în luna iunie a acestui an. Pentru că tot ce ține de aceste chestiuni administrative te vor urmări în următorii 20 de ani.

Îți recomandăm să citești și: Efectele Eclipsei de Soare/Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel