Efectele Eclipsei de Soare/Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni. Pe 20 aprilie, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec.

Mâine, o să avem o Eclipsă de Soare/Luna Nouă în Berbec!

Iată că, în 2023, avem parte de a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (anterioara a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. Acum, Jupiter este foarte aproape, deci putem spune că va fi o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Nu vorbim doar despre o zi care vine și trece. Ci ne oferă energie pentru mai mult timp, mai ales când discutăm despre o eclipsă. Poți înțelege că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră ca să lăsăm în urmă ce ne face rău și ce ne rănește.

De regulă, o Lună Nouă nu provoacă evenimente sau schimbări vizibile, ci mai degrabă ne va ajuta dacă vom vrea să ne punem intenții.

O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere pe care le avem. Deoarece Soarele și Luna se întâlnesc iar în primul semn al zodiacului. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o oarecare privință.

Horoscop Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă/Eclipsa de Soare se petrece în semnul tău. Este a doua Lună în semnul tău de anul acesta, așa că astrele te împing puțin de la spate. Să nu uităm că această Eclipsă este și lângă Jupiter, așa că ar trebui să înveți că ceva din persoana ta ar fi bine să se schimbe, să capete noutate.

Te poți gândi chiar la fizic. Poate te hotărăști să slăbești, vrei să te machiezi sau să te coafezi mai diferit. Este nevoie de puțină prospețime în acele domenii în care poate nu ai avut un cuvânt de spus până acum. Și pentru că avem o eclipsă la ultimul grad în semnul tău, este precum un ultimatum sau un strigăt de durere. Folosește această zi și poate vei aduce noutăți în viața ta.

Taur/Ascendent în Taur

Dat fiind faptul că Eclipsa de pe 5 mai se va petrece pe axa Taur-Scorpion, este un moment bun pentru unii nativi să se gândească la faptul că vine Jupiter în semnul lor, pe 16 mai. Și să nu uităm că apare și Mercur retrograd în Taur.

Cu alte cuvinte, ai face bine să vezi ce ai strâns prin casă sau ce ai colecționat de dragul creșterii tale. Pe principiul: "să avem acolo că poate ne mai trebuie". Profită de această perioadă și mai creează spațiu în locuință. Desigur, vorbim și metaforic. Nativii Taur se pot uita și în dulapurile sufletului, să vadă ce pot păstra și ce ar fi bine să mai arunce.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primii ani, învățăm cum să ne raportăm la viitorul apropiat. Cum să ne facem planuri. Vezi dacă nu cumva modul tău de a planifica este bazat prea mult pe modul în care ai învățat în copilărie. Și vezi dacă te ajută sau nu. Pentru că multă anxietate legată de viitor s-ar putea să fie și moștenită. 

Poți învăța să fii mai blând cu tine și să ai mai multă încredere în planurile de viitor. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă/Eclipsa de Soare este destul de importantă pentru acești nativi, pentru că are loc în Casa a 10-a, unde sunt atât Jupiter, cât și Chiron. Jupiter mai stă aici până pe 16 mai, așa că gândește-te ce schimbări ai vrut să faci pe plan profesional, încă de anul trecut.

Dacă nu ai făcut niciuna, ai putea să vezi acest eveniment ca pe un ultimatum.

Leu/Ascendent în Leu

Eclipsa este importantă, mai ales că Soarele este guvernatorul tău. Acest eveniment se petrece în Casa a 9-a, așa că multe dintre credințele tale sau legăturile tale cu divinitatea nu te ajută din punct de vedere practic. Să zicem că citești cărți de dezvoltare personală sau asculți diferite interviuri, dar nu ai schimbat absolut nimic în viața ta.

Nu este nimic rău în a te educa, dar dacă nu folosești aceste informații într-un scop practic, sunt în zadar. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Gândește-te puțin la toate momentele din copilărie în care au existat crize, în care ai fost martorul unei lupte pentru supraviețuire. Dacă nu cumva ai rămas cu această luptă întipărită in minte și tot timpul ai senzația că se întâmplă ceva rău sau că pierzi ceva.

Nu te autosabota și nu trăi cu spaime din trecut, fie că au fost ale tale sau ale părinților. Dacă fricile sunt moștenite, acceptă-le și poate pe viitor le minimizezi.

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Luna Nouă se petrece în Casa a 7-a, unde va mai fi și Jupiter până la data de 16 mai. Ia în calcul relațiile pe care le-ai văzut în primii ani de viață. Și dă-ți seama dacă nu cumva, în relația pe care o ai, ești propria mamă sau propriul tată. Ai face bine să te analizezi puțin și să stai de vorbă și cu alții. Poate că ei văd la tine alegerea unor tipare pe care tu nu le conștientizezi.

Alege mai multă prospețime în relații, chiar dacă aceste schimbări nu se pot întâmpla peste noapte. De pildă, poate ai învățat în copilărie că singurătatea este groaznică. Și de aia rămâi într-o relație, chiar dacă nu te face cel mai fericit. Mai întâi, trebuie să te cunoști pe tine însuți.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vei avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Casa a 6-a, așa că trebuie să reflectezi puțin asupra modului în care muncești. Dacă lucrezi non stop că așa ai învățat tu, mai ales atunci când nu merg lucrurile, este cazul să faci schimbări.

Ai putea să faci niște modificări în rutina ta de la job. Dacă ceri tot timpul ore suplimentare sau te cerți cu colegii, inevitabil, vor apărea și dureri de cap. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea o Lună Nouă în Casa a cincea. Din punct de vedere teoretic, este un moment bun pentru tine. Dar ar fi bine să arunci o privire la excesul de zel. Dorința de validare îți poate aduce și beneficii, dar și multe dezavantaje. Când această nevoie este exagerată, îi poate face pe ceilalți să te respingă, iar tu să nu înțelegi ce ți se întâmplă.

Poate că ai căpătat niște obiceiuri de care nu mai poți să scapi. Ai grijă și la relația cu copiii. Nu te implica în mod exagerat în viața lor.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La ține, Eclipsa de Soare/Luna Nouă are loc în Casa a 4-a. Așadar, această casă are o componentă foarte interesantă, pentru că vorbește atât despre începutul vieții, cât și despre sfârșitul ei.

Trebuie să iei în calcul obiceiurile pe care le-ai deprins în primii ani de viață și care nu te lasă să trăiești așa cum ar trebui. Această eclipsă te mai ajută la ceva. Dacă ești într-un loc și simți că nu te mai lasă să înflorești, mai ales dacă vorbim despre o casă, o chirie, poate ar fi cazul să schimbi ceva. Sau poate decizi să te muți în timp și să o iei de la zero, ca să îți construiești un loc care te reprezintă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa are loc în Casă a 3-a. Gândește-te la modul tău de gândire, la obiceiurile cognitive. La felul în care judeci, comunici. Poate că toate aceste obiceiuri au fost moștenite și te trezești, într-o discuție, că răspunzi la fel ca mama, ca tata sau ca alte persoane din familie. 

Ar fi bine să studiezi, să înveți și să te educi în altă manieră decât cea pe care o cunoști deja. Ai nevoie de ceva care te scoate din zona de confort. Ai grijă și la drumurile pe care le ai de făcut.

Peşti/Ascendent în Peşti

Eclipsa de Soare/Luna Nouă se petrec în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Vezi ce credințe limitative ai în acest sector, ce obiceiuri ai sau ce tradiții ai din punct de vedere financiar. Este un moment în care poți învăța să negociezi, să îți ceri drepturile.

Este de datoria ta să schimbi ceva, mai ales dacă te ghidezi după ce se întâmplă din punct de vedere financiar acum 20 de ani. Totul s-a schimbat.

Vezi și: Astrologii internaționali despre Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie: "Apar oportunități rare!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel