Astrologii internaționali despre Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie: "Apar oportunități rare!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Pe 20 aprilie, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

În acest an, universul ne pregătește câteva surprize majore.

Mâine, pe 20 aprilie, avem a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare.

Eclipsa hibridă de Soare va fi vizibilă din sud-estul Asiei, Indonezia, Australia, vestul oceanului Indian şi estul oceanului Pacific.

De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Așadar, urmează o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Trebuie să fim atenți la sezonul eclipselor!

Perioada dintre următoarele două eclipse (20 aprilie - 5 mai) ar putea veni cu revelații, însă acestea vor fi trăite doar după ce vom trece prin crize.

Aceste evenimente astrologice nu sunt legate doar de simple zile care vin și trec, ci mai degrabă semnalizează crearea și desfășurarea unui întreg proces al cărei energii va fi resimțită pentru mai mult timp, mai ales în cazul eclipselor.  

Nimic nu este întâmplător în această perioadă, ci tot ce este scos la suprafață ni se arată acum cu un scop. Vin în fața noastră pentru a ne decide să lăsăm în sfârșit în urmă ce nu ni se mai potrivește, ce ne face rău, ce ne rănește. Faptul că opunem rezistență schimbărilor nu face decât să înrăutățească situația. 

Heather Ensworth este de părere că, deși această eclipsă nu va fi văzută cu ochiul liber de cei care trăiesc în alte zone decât Australia, Indonezia sau S-E Asiei, o să îi simțim energia. Astrologul crede că eclipsele sunt fenomene puternice, de o importanță majoră și funcționează precum un apel de trezire la realitate. Ca o alarmă care ne trezește din somnul cel mai dulce.

Așadar, Luna Nouă în Berbec/Eclipsa de Soare ne ghidează și ne îndeamnă să fim mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Să fim mai conștienți de puterile noastre, dar și de oportunitățile pe care le avem. 

Pam Gregory vorbește și ea despre importanța Eclipsei de Soare de mâine. Spune că va fi puternică și destul de specială, pentru că ne poate influența chiar și felul în care se desfășoară următoarea jumătate de an. Luna Nouă în Berbec aduce cu sine o energie dinamică, mai ales că aproape va fi și Jupiter.

Fiindcă va fi o Lună Nouă în Berbec, la ce ne putem aștepta? Să ne amintim că semnul Berbecului este cel al acțiunii, al dinamismului, al începuturilor, al focului. Iar guvernatorul acestui semn este Marte. În consecință, pentru că vorbim despre o Lună Nouă, este momentul oportun să îți setezi niște intenții noi. Să folosești energia momentului, mai ales că nu vorbim despre o eclipsă oarecare, ci despre una rară, hibridă, care se petrece în aproximativ 3% din cazuri.

Poți folosi ziua de mâine că să o iei de la zero cu un anumit proiect. Să începi ceva la care te-ai tot gândit până acum, dar nu ai avut șansa. Mai ales că Berbecul vorbește despre "Eu sunt și eu pot să fac."

Totodată, Bracha Goldsmith afirmă că Eclipsa de Soare care se va petrece mâine este, de fapt, o oportunitate rară. Ce se întâmplă, practic? Vine către noi un munte de energie care ne îndeamnă să acționăm, să mutăm munții din loc, să facem ceva, să ne asumăm măcar un risc. Și da, poate reprezenta un punct de cotitură profund, atât pentru umanitate, cât și pentru noi, ca indivizi. 

Ai face bine să alegi doar ceea ce îți place. Dacă nu te mai face fericit locul de muncă, de exemplu, fă primul pas pentru schimbare. Optează pentru un domeniu care te face mai asertiv, mai încrezător. Nu ești nevoit să îți dai demisia de mâine, dar poți începe să cauți altceva. Să trimiți CV-uri.

Nu în ultimul rând, Donna Stellhorn crede că Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie simbolizează un buton pe care apăsăm pentru a ne da reset. Pentru unii dintre noi, poate însemna și o schimbare ce ne poate aduce cele mai mari bucurii. 

Însă, ca să ne putem folosi de energia acestui fenomen, trebuie să fim și deschiși la schimbare. Să fim cât se poate de flexibili, să ne adaptăm. Pentru că această energie se răspândește, nu trebuie musai ca mâine să facem ceva, ci putem să realizăm o schimbare chiar și în următoarea jumătate de an. Important este ca pe 20 aprilie, să avem intenția. Apoi, astrologul spune că totul poate decurge lin. Avem nevoie doar de ambiție, de curaj și de dorința de schimbare.

Vezi și: Ce să faci când e Lună Nouă și ce ar fi bine să eviți, ca să-ți meargă bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel