22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi? Ce înseamnă un PALINDROM

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi? Ce înseamnă un PALINDROM (sursa foto: Behnam Norouzi / Unsplash)
22.02.2022 - Chiar se împlinesc DORINŢELE în această zi? Ce înseamnă un PALINDROM (sursa foto: Behnam Norouzi / Unsplash)

Pasionaţii de numerologie şi cei care caută semnificaţie în secvenţe numerice sunt pe cale să aibă un "festin" pe data de 22 februarie, respectiv data de 22.02.2022. Dar ce se întâmplă de fapt în această zi? Există vreun portal magic sau este o amăgire? Află părerile mai multor specialişti despre acest subiect.

În timp ce unii tratează aceste secvenţe numerice ca fiind ceva spiritual, alţii văd aceste date ca pe orice zi normală şi ambele categorii au dreptate. De ce? Pentru că fiecare zi are semnificaţia pe care noi i-o dăm. Dacă pentru tine 22.02.2022 este o zi de rugăciune, o zi de lucru sau o zi în care pur şi simplu îţi găteşti mâncarea ta preferată şi te uiţi la un film, află că toate sunt alegeri perfecte.

Înainte de a trece la subiect, haideţi să aflăm ce este un palindrom:

Ce este un palindrom?

"Un palindrom este un cuvânt, un număr, o frază sau o altă secvență de caractere care se citește la fel înapoi ca înainte, cum ar fi "civic" sau "kayak". Există, de asemenea, palindrom numeric, inclusiv în ore sau date calendaristice care folosesc cifre scurte 11/11/11 11:11 și cifre lungi 02/02/2022  22:22", potrivit Wikipedia. "Palindromurile foarte lungi (aproape cât o propoziţie) ignoră scrierea cu majuscule, punctuația și limitele cuvintelor".

Semnificaţia şi vibraţia cifrei "2" în numerologie

Cifra 2 vibrează dualitatea, echilibrul și adaptabilitatea, credința și încrederea, cooperarea și diplomația. Numărul reprezintă, de asemenea, dragostea, familia și parteneriatele. Mai mult, este parte din cifrele feminine, alături de 4, 6 și 8. (Citeşte AICI mai multe despre cifrele feminine)

Cifra "2" şi vibraţia pentru anul 2022

Cifra 2: emoțiile, sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele, astfel că, fiți conștienți de ce anume “consumați”. În acest sens putem descoperi și un mecanism ce acționează în contextul lui 2 și 6. Modul în care de regulă funcționăm este ca, în momentul în care ne întâlnim cu un stimul, să RE-acționăm la el. Adică acționăm din nou. Din nou cum? În baza unui tipar (emoțional, mental, comportamental) care s-a repetat de atât de multe ori încât a devenit regulă, iar acum, de fiecare dată când stimulul “x” (în orice formă ar veni el) apare, noi alegem instinctual, inconștient, același tip de abordare. Acest tipar, acest cadru poate fi schimbat tot cu ajutorul lui 4, adică printr-o nouă regulă, un nou obicei, potrivit numerologului Alexandru T. Zărnoianu. (Citeşte AICI despre vibraţia anului 2022)

Se întâmplă ceva magic sau spiritual pe 22.02.2022?

Vei vedea şi persoane care spun că această zi este un fel de portal energetic. Redăm, mai jos, ce spune Cristina Zaharia, psiholog şi numerolog, pentru Spectacola.ro: 

"Combinația unică 22.22.22  (02/22/2022) deschide, un portal energetic de proporții enorme, greu de asimilat. Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluționarul număr maestru 22 se repeta de câteva ori în această secvență. El reprezintă idealismul și spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis. Numărul 222 are o putere aparte. El reprezintă materializarea visurilor.

Ce îți dorești ?
Ce vrei să realizezi ?
A venit vremea să ieși din zona de confort și să faci ceea ce trebuie.

Ziua de 22 februarie 2022 amplifică energia numărului 2, activând codul 22222. Deși nu îl poți ignora pe zero (care reprezintă potențialul infinit), forța creatoare a lui 2 este de nestăvilit. În această zi foarte puternică din punct de vedere numerologic poți declanșa, prin ritualuri specifice, forța manifestării. Focusează-te pe visurile și dorințele tale, pentru a le putea stimula să devină realitate. În această zi, orice miracol este posibil!". (Citeşte articolul complet pe SPECTACOLA.RO)

Ce părere au astrologii despre 22.02.2022?

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit câteva detalii despre acest subiect: 

"Da, veți citi peste tot despre palindromul 22.02.2022. Am văzut și recomandările altor specialiști. Toți cunoscuții m-au întrebat ce trebuie să facă. Mulți chiar au citit articole destul de prăpăstioase și fantasmagorice. Deh, fac trafic!

Însă eu cred că se exagerează cu acest subiect. Vă rog să țineți cont că este doar părerea mea. Oamenii au nevoie de povești, de tot felul de găselnițe în care să creadă, de care să se teamă sau care să îi provoace. Însă nu este suficient să avem un palindrom.

22.02.2022 este o zi care oricare alta.

Astrologic, în această perioadă, avem Soarele și Jupiter în semnul Peștilor, lângă Neptun. Există riscul de auto-dezamăgire, de așteptări prea mari, dorința de evadare. Dacă nu ai altceva de făcut și vrei să crezi în orice fără un rezultat concret, da, palindromul este pentru tine. Dar dacă ai lucruri mai importante de învățat, îți recomand să consideri că este un mare fake news din zona spiritualității și să te ocupi de subiecte mult mai serioase. Mai ales că avem conjuncția Venus-Marte în semnul Capricornului și Mercur în Vărsător în careu cu Uranus. Adică, nu este cazul să alergăm după ceva închipuit. "

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel