25 Ianuarie: Prima Lună Plină din 2024, în semnul Leului. Ce ne aduce?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată că a venit momentul să avem prima Lună Plină din acest an, în Leu. Dacă ți se pare că sună intens, află că așa și este! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce ne pregătește acest eveniment!

Pe 25 ianuarie, prima Lună Plină din acest an va avea loc în semnul Leului.

Înainte de acest eveniment, au avut loc unele evenimente importante. Pe 21 ianuarie, Pluto s-a reîntors în Vărsător, alături de Soare. Din punct de vedere astrologic, conjuncția dintre Soare și Pluto a fost un moment semnificativ.

Atunci când avem de-a face cu o Lună Plină, ne aflăm într-un apogeu. În apropierea acesteia, au loc tot felul de evenimente, chiar și la nivel global. Este un moment foarte potrivit pentru studiu.

Luna Plină va avea loc pe axa Leu-Vărsător, afectând în mod special nativii cu marcaje fixe de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Prin urmare, avem Soarele în Vărsător și Luna în Leu, în opoziție.

Soarele este în apropierea lui Pluto, expert în a scoate toată energia din adâncuri, inclusiv puterea pe care nu știai că o ai.

Arhetipul Leului necesită creștere și să dea naștere, dar și să primească în permanență atenție. Arhetipul Vărsătorului ne îndeamnă să privim către orizonturi, chiar dacă pare că nu mai există nimic. Ceea ce au în comun ambii nativi este dorința pentru atenție. Leul are o componentă teatrală pentru a obține ceea ce-și dorește, în timp ce Vărsătorul adoptă un comportament aparent indiferent. Când cei doi se întâlnesc, avem de-a face cu o axă a puterii.

Află mai multe despre Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

În special la nivelul liderilor și conducătorilor, acest moment va marca apogeul ultimelor 6 luni. În jurul acestei Luni Pline, se pot iniția negocieri, dar acestea pot eșua din cauză că niciuna dintre părți nu cedează.

Atât Leul, cât și Vărsătorul, pot fi dictatori foarte puternici. Unii par mai prietenoși, în timp ce alții pot fi mai aroganți. Interesul ambilor este considerația.

Într-un an cu multe alegeri, televizorul poate crea iluzia că unii lideri luptă cu adevărat pentru oameni. S-ar putea să auzi replici de genul: „Eu fac pentru binele poporului!”.

În plus, o conjuncție între Soare și Pluto este neclintită și dificil de gestionat. Te poți juca cu alte planete din Sistemul Solar, dar cu Pluto niciodată.

Am putea crede că lucrurile sunt în favoarea noastră, când de fapt este doar dorința unor persoane pentru putere, ambalată frumos.

Chiar și în proteste, unii încearcă să obțină beneficii personale. Toate aceste aspecte au loc la nivel mondial și național.

La nivel personal, dacă ai Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, unghiurile importante sau Nodurile într-un semn fix, această Lună Plină va avea o semnificație mai mare pentru tine. Vei întâlni tot felul de surprize și situații care par fără rezolvare.

Luna Plină și Soarele sunt în careu cu Jupiter din Taur, aducând un exces de zel și neliniște. Vei simți dorința de schimbare, urmată de panică. Frica poate să-ți dea târcoale, indiferent dacă iei sau nu o decizie.

În astfel de momente, este important să te relaxezi și să fii mai flexibil. Evenimentele pe semne fixe nu lasă loc pentru flexibilitate, ci impun un punct critic care te obligă să iei decizii. Schimbarea vine adesea prin crize.

Despre ce vorbește această Lună Plină? Despre cât de mult îmi pasă de mine versus cât de mult îmi pasă de ceilalți.

Ce se întâmplă în restul săptămânii? Calendar astrologic 22-28 ianuarie 2024: Venus în Capricorn și Lună Plină în Leu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel