29 iunie 2022. Lună Nouă în Rac. Care este refugiul pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Efecte pentru șase luni. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă fot: Pexels.com, Alexandro David
EXCLUSIV
sursă fot: Pexels.com, Alexandro David

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru toate zodiile cu ocazia Lunii Noi din semnul Racului. Avem nevoie de refugiu, avem nevoie să facem face cu emoțiile noastre într-un anumit sector al vieții. Totodată, să nu uităm că efectele fazelor lunare pot dura chiar și șase luni, deci felul în care avem grijă de noi acum poate avea urmări pe termen lung. 

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești cu privire la evenimentul astrologic de pe 29 iunie 2022. Avem o Lună Nouă în semnul Racului. Ce anume poate aduce aceasta? Ei bine, pe lângă intenții legate de familie și casă, ar trebui să existe și intenții legate de refugiul nostru interior. Și mai este ceva de care avem nevoie să ne amintim cu ocazia acestei Luni Noi: de rădăcinile noastre. 

Luna Nouă în semnul Racului se petrece pe 29 iunie 2022 la ora 05:52, ora României. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Vorbim despre această energie a Racului, adică de casă, familie, atașamente, dar și de victimizare uneori. Detalii despre acest eveniment astrologic și despre cum să privim rădăcinile noastre găsiți aici. 

PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT CU OCAZIA LUNII NOI ÎN RAC DE PE 29 IUNIE 2022! 

Care este refugiul fiecărei zodii?

Berbec/ Ascendent în Berbec

casa și/ sau familia

E nevoie să îți găsești un refugiu acolo unde locuiești sau în cadrul familiei. Ai nevoie de confort. Poți să mergi să îți îmbrățișezi părinții. Dacă viața ta a luat-o razna și ai nevoie de liniște, mergi în casă sau în familie și caută liniștea alături de ei. Sau creează un colțișor în casă unde să știi că poți să te aduni.

Taur/ Ascendent în Taur

cunoștințe, cărți, idei

La tine refugiul vine din cunoștințe, informații. Dacă crezi în dorințe, în a manifesta, atunci citește, vorbește cu o persoană nouă, uită-te la un documentar. Poate simți că nu te-ai plimbat în ultimul timp, ai nevoie să schimbi ceva în viața ta. Zilele acestea cuvintele au și emoții legate de ele. Poate dorești să împărtășești ceva cu cineva drag.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

felul în care cheltuiești

Ai nevoie să simți că tu cheltuiești banii cu rost, că ai dat bani pe ceva important din viața ta, fie că e vorba de un laptop, un telefon, un gadget. Ai nevoie să te uiți la bani și să te întrebi ce reprezintă pentru tine. Banii sunt energie, un schimb permanent. Să știi că poți să te bazezi pe banii tăi ca să faci lucruri și pentru tine. 

Rac/ Ascendent în Rac

lucruri noi

Comportă-te precum un copil care abia face primii pași, fă lucruri noi, alege un loc unde să te duci pentru prima dată, să simți că te naști din nou. Careul cu Jupiter te va ajuta. Dacă nu poți merge într-un loc nou, atunci încearcă să privești lucrurile ca și cum le-ai face pentru prima dată. 

Leu/ Ascendent în Leu

refugiu la propriu și la figurat

Luna Nouă se petrece în casa a 12-a, caută un refugiu la propriu și la figurat. Poți merge într-o biserică, templu, mănăstire, o bancă mai retrasă într-un parc. De fiecare dată când viața te ia în valurile ei, ai acest loc unde te poți încărca cu energie. Este un culcuș, un refugiu doar pentru tine.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

refugiu în oameni

Tu trebuie să găsești oamenii care să te susțină. Ai nevoie de un prieten care să te liniștească, o îmbrățișare. Ai nevoie de prieteni, nu sta izolat. Ieși, mergi, cunoști, plimbă-te, întreabă. Ai nevoie să te duci către cineva să te asculte.

Balanță/ Ascendent în Balanță

cineva cu autoritate

Dacă nu te poți valida tu ca autoritate, atunci ai nevoie de cineva cu autoritate în viața ta. Un șef, tatăl, mama, cineva care să fie acolo când tu cazi. Autoritar nu la modul agresiv sau dur, ci la modul experienței. Sau poți fi tu persoana care oferă acest sprijin cuiva.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

credință

Luna se petrece în casa a 9-a, trebuie să îți găsești refugiul într-o credință. Caută-ți liniștea în relația cu Dumnezeu cu autoritatea spirituală, ai nevoie de propriul Dumnezeu, de pace cu sufletul tău, de obiceiurile spirituale care să te ajute să te echilibrezi.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

siguranța financiară

Voi aveți nevoie de siguranță financiară, acolo se află refugiul vostru. Dacă nu o aveți căutați-o. Ce înseamnă siguranță financiară pentru tine? Aceasta ar trebui să fie, de fapt, întrebarea. Unde pot pune banii ca să nu îi cheltuiesc? Cum să fac ca să nu mai ajung mereu la limită?

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

partenerul, prietenii

Luna Nouă este în casa a 7-a. Pentru mulți dintre voi partenerul poate să fie un refugiu. Trebuie să vă gândiți ce vă oferă partenerul. Vă oferă liniștea pe care o căutați? Aveți nevoie să primiți de la celălalt, de la ceilalți în perioada aceasta. Poate fi un moment bun să cunoașteți o persoană.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

munca

Refugiu vostru stă în rutina de zi cu zi, în muncă, în treburile pe care le faceți în gospodărie. Puteți să vă găsiți liniștea când lucrați: ori în cadrul unui serviciu ori în viața de zi cu zi. Trebuie să vă găsiți și un echilibru în sănătate.

Pești/ Ascendent în Pești

micile bucurii ale vieții

Refugiul vostru poate fi în copilul vostru, activitățile pe care le faceți cu el, felul în care petreceți timp cu el. Dacă nu aveți copii, atunci căutați-vă pe voi înșivă în copilul interior, în micile bucurii, în pasiuni, în desenat cu creta pe asfalt dacă simțiți nevoia. 

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

Dacă vrei să „setezi” intenții cu ocazia Lunii Noi, atunci începe astfel:

Înainte de a începe vizualizează și acceptă rănile pe care le ai. Este în regulă să plângi, este în regulă să accepți, însă nu este ok să renunți. Luna Nouă vorbește despre începuturi, nu despre renunțare. Ia-ți rănile cu tine, acceptă-le, iubește-le, iubește-te pe tine însuți/însăți și abia apoi pornește la drum către scrierea unor intenții care să vorbească cu adevărat despre tine, despre cine ești tu cu adevărat și despre lucrurile pe care ți le dorești tu (nu ceilalți, nu societatea). Găsești sfaturi de Lună Nouă aici. Ce să faci înainte de a seta intenții și ce să NU faci deloc!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel