3 iulie: Luna Plină în Capricorn. Astrologul Daniela Simulescu: "Este poate cea mai dură!" Ce informații aflăm?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Pe 3 iulie, vom avea o Lună Plină în semnul Capricornului. Iată ce trebuie să știm!

Pe 3 iulie, Soarele în Rac și Luna în Capricorn vor fi în opoziție. Și se pot întâmpla tot felul de evenimente, spre deosebire de Luna Nouă. De această dată, lângă Soare îl avem și pe Mercur. Cu alte cuvinte, nu este o Lună Plină legată de emoții, ci legată de mental.

Urmează o Lună Plină în Capricorn! Aceasta este una dintre cele mai puternice Luni Pline din acest an și poate cea mai dură dintre ele. De ce?

Să nu uităm că Pluto s-a întors în semnul Capricornului, unde va sta până în ianuarie 2024. 

Totodată, Luna Plină este cea care se ocupă de emoții, în timp ce Pluto vorbește despre tot ceea ce este putred sau mort în viața noastră. Capricornul se ocupă de realitate.

De regulă, Luna Plină este cea care aduce un final. Însă acum, fiindcă îl avem și pe Pluto retrograd implicat, nu vorbim despre un fenomen foarte simplu, ci de unul profund, cu cicatrici puternice.

Îți poate demonstra că ai tras cu dinții de ceva, din 2008 până în prezent și că nu mai poți duce în spate de acum încolo.

De altfel, este ca ultima șansă pe care o primești atunci când rămâi repetent sau corigent.

Iată ce ne spune Daniela Simulescu!

„Ce vrea Soarele în Rac? Rădăcini puternice, să aibă o ancoră, un refugiu. Pe scurt, să fie liniște și bine. Dar ce își dorește arhetipul Capricornului, unde va fi Luna? Vrea maturitate! Nu dorește visare. Deci, o Lună Plină în Capricorn este rece, tăioasă, pragmatică, foarte profi.

O Lună Plină în aceste semne înseamnă un final, un apogeu. Când pui Luna, astrul emoțiilor, în semnul rece al Capricornului, iei decizia și nu te mai uiți în spate. 

Să ne gândim și la un alt lucru. Partea de Capricorn ține mult și de statut. De cine suntem noi și de ceea ce am reușit. Acest eveniment poate aduce și multă tristețe, dar și multă frică, nesiguranță.

Dacă arhetipul Racului vrea să trăiască în trecut, cel al Capricornului se axează mai degrabă pe prezent și viitor. Între acești doi poli, apare opoziția. 

Când ne uităm în astrograma momentului, ascendentul este în Balanță, iar asta nu este întâmplător. Pentru că guvernatorul Balanței, Venus, se apropie vertiginos de retrogradare.

Așa că mulți nativi vor lua niște decizii pe plan relațional. Mulți dintre noi pot pune capăt, pot spune "pa!" unei relații în care nu ne mai simțim confortabili.

Luna Plină se va petrece pe axa 3-9, care are legătură și cu birocrație, cu acte, contracte, comunicare, drumuri. Dacă luăm o decizie radicală din punct de vedere relațional, avem nevoie de o logistică serioasă în spate. 

În plus, acest gen de eveniment îi poate încuraja inclusiv pe cei care au un partener în străinătate sau pe unul care dorește să vină să locuiască în țară. Se iau decizii pe acest plan.

Însă, multe dintre aceste decizii vor depinde și de partea financiară. De unde nu te aștepți, pot să apară niște bani, dar și pierde niște bani, tot din motive neprevăzute. 

În schimb, această Lună Plină este bună pentru a găsi resortul și resursele necesare pentru a ieși dintr-o anumită situație.

Pentru cei care vor să urmeze o formă de studii, pot urmă anumite decizii.

A grijă odată cu această Lună Plină în Capricorn, pentru că deciziile sunt bruște, ajutorul vine de unde nu te aștepți. Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn."

Urmărește aici emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu: 

Îți recomandăm și: Horoscop. Ce lecții aduce tranzitul lui Mercur în Rac pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel