Horoscop. Ce lecții aduce tranzitul lui Mercur în Rac pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Mercur în Rac. Până pe 11 iulie, cuvintele vor fi însoțite de emoții. 

Mercur își începe tranzitul prin semnul Racului, care va dura până pe 11 iulie. Planeta comunicării și a gândirii vizitează semnul emoțiilor. Intuiția și logica vor fi nevoite să lucreze împreună. Cuvintele vor transmite stări, iar memoria va funcționa excelent. Vom deschide cufărul amintirilor permanent. Vom apela și la șantaj emoțional. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa a patra. Nu ai chef de discuții intelectuale sau studiu, ci mai degrabă de introspecție, discuții cu tine însuți sau cu familia. Vei fi mai preocupat de chestiunile administrative sau treburile gospodărești. Vocea interioară va fi destul de puternică. Iar comunicarea cu părinții sau rudele cele mai apropiate la ordinea zilei. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a treia, cea care îi place lui cel mai mult, indiferent de semn. De ce? Pentru că este casa comunicării, a drumurilor și a schimbului de idei. Începe o perioadă bună pentru a cunoaște noi oameni, a afla noi informații, dar și de a forma legături puternice cu unele persoane. Vei fi mai empatic și dornic să îți pui intuiția la muncă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita casa a doua. Vei simți în stomac orice cheltuială neprevăzută. De altfel, discuțiile despre bani și negocierile vor fi la ordinea zilei. Bineînțeles că va exista și un factor emoțional. Deci evită tranzacțiile cu persoanele dragi. Sau împrumuturile fără condiții clare. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur îți tranzitează casa întâi. Este momentul să te exprimi, să te faci auzit și să îți împărtășești ideile. Începe o perioadă bună pentru studiu, educație și prioritizare. Vei avea tendința să vorbești mult, să te pierzi în multe proiecte și să faci mai multe promisiuni decât este cazul. Și de asemenea s-ar putea să vorbească gura fără tine. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va tranzita casa a douăsprezecea. Vei începe să asculți mai mult, nu doar să auzi. Și cumva, preferi să stai mai în spate, să te retragi și să intervii într-un mod subtil. De altfel, vei primi multe semnale prin vise mai ales. Va fi și o tendință de a te victimiza sau de a hiperboliza unele scenarii din capul tău. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita casa a unsprezecea. Vei fi mult mai preocupat de problemele prietenilor. De parcă ești tu responsabil să le rezolvi problemele. Cumva te contaminezi și nu vei face altceva decât să trăiești viețile lor. Astrele îți recomandă să fii mai atent la planurile pentru viitorul apropiat. 

Previziunile lunii IULIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita casa a zecea, a carierei și a statutului. Unele discuții cu șefii nu îți vor pica bine, dar ai grijă că s-ar putea să îi vezi ca pe niște apropiați. Este cazul să separi profesionalul de personal. Unele cuvinte ale șefilor te pot motiva să devii mult mai ambițios. Legăturile cu instituțiile importante îți vor consuma destulă energie. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur va tranzita casa a noua. Începe o perioadă nemaipomenită pentru studiu, educație și călătorii. Chestiunile juridice sau administrative vor fi la ordinea zilei. Le vei rezolva cu siguranță, dar tot vei fi cuprins de nesiguranță. Vei fi atras de noi locuri și vei dori să le vizitezi. Discuțiile pe teme spirituale, filosofice sau despre idei abstracte îți vor da bătăi de cap. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita casa a opta. Partea rațională din tine va fi dizolvată. Cumva, fricile pun stăpânire pe tine. Și decizi să lași totul la voia întâmplării. Îți vei da seama că tendința de control nu este întotdeauna câștigătoare. Astrele îți atrag atenția asupra indiscreției. De asemenea, discuțiile despre bani cu apropiații te vor supăra serios. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur va tranzita casa a șaptea, a relațiilor. Dacă sunt probleme nediscutate cu partenerul, acum este momentul. Cu siguranță, vor fi și reproșuri, dar vă veți da seama amândoi că așteptările nu sunt sănătoase. Cei singuri pot întâlni diverși oameni compatibili mai ales din punct de vedere mental. De asemenea, este un tranzit bun pentru noi contracte și negocieri. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur tranzitează casa a șasea. Gestionarea stresului devine prioritatea ta. Mai ales pentru că vor fi multe proiecte la serviciu și implicit, discuții cu colegii. Și nu toate vor ieși așa cum îți dorești. Sfat general: ego-ul nu își are loc în chestiunile profesionale. Astrele îți recomandă să nu te diagnostichezi singur. Adică, da, este o perioadă bună pentru studiu legat de sănătate, dar nu pe cont propriu. Ai nevoie de specialiști. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a cincea. Vei fi preocupat de multiple activități. Mai ales unele distractive și artistice. Ai nevoie să râzi, să îi bucuri și pe ceilalți din viața ta și să te joci. Romantismul va fi la cote uimitoare. Dar și tendința de a cheltui peste măsură, așa că ai grijă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel