Previziunile lunii IULIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii IULIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent.

Luna iulie are două evenimente astrologice importante: retrogradarea lui Venus în Leu care va debuta pe 23 iulie și schimbarea Nodurilor Lunare de pe axa Taur-Scorpion pe axa Berbec-Balanță (12 iulie). Concluzia principală este că relațiile vor fi testate. Chiar și acelea care momentan par stabile și sigure. Astrele își doresc să nu ne culcăm pe o ureche sau să luăm totul de bun. Parteneriatele, afective și profesionale, au nevoie de implicare, conștientizare și efort, câteodată, pentru a fi echilibrate, funcționale. Și nu trăim într-o poveste, ci în 2023, pe această planetă. Suntem oameni. Avem emoții. Instincte. Impulsuri. Mai și greșim. Frica și frustrarea vor face parte din viața noastră. Și vă recomandăm să nu credeți că sunteți singurii care treceți prin așa ceva. Pozele de pe Facebook ale altora care par fericiți nu sunt decât niste tentative de negare ale acestora. Cu Venus, Marte și Lilith în Leu, cei singuri pot avea numeroase oportunități de a se distra și de a găsi obiceiuri sau pasiuni care să dea o formă creativității lor.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Vei avea destule de făcut în iulie, atât acasă, cât și la muncă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi stilul de viață. Ai face bine să pui pe primul loc gestionarea stresului. Pot apărea certuri, nervi, discuții sau anumite probleme de sănătate. Fii mai atent și mai organizat, dar ai grijă și la relații, fiindcă pot fi testate, mai ales că Venus retrogradează în Casa iubirii. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în iulie 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

O vei avea pe Venus retrogradă în Casa a 4-a, așa că în iulie nu vor lipsi anumite situații legate de locuință sau de familie. Pot să iasă la iveală niște subiecte care nu îți sunt pe plac. Ocupă-te luna care vine de redecorări, care sunt amplu încurajate de astre. Pentru tine, cuvântul de bază va fi confortul. Ești agitat în relația cu copiii, mai ales că pot să apară tensiuni. Se recomandă să fii mai prezent în viața lor. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în iulie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu vei avea o lună rea, mai ales că Axa Nodurilor Lunare se schimbă. Astfel, dacă ai avut evenimente neplăcute sau neprevăzute până acum, situația se poate schimba. Însă, agitația nu o să lipsească din viața ta. Te poți simți ușor agasat de prezența celor din jur. Este indicat să petreci mai mult timp în propria companie și să îndepărtezi cât mai mult stresul. Optează pentru activități creative și recreative. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în iulie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

În iulie, se recomandă să fii mult mai atent pe partea financiară. Încearcă să pui deoparte niște economii, dar nu uita că meriți să te răsfeți, indiferent dacă ai în plan achiziționarea unor articole vestimentare sau dorești să îți schimbi înfățișarea. Trebuie să te pui în valoare următoarea perioadă, astrele te susțin spre finalul lunii. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în iulie 2023.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Vei fi unul dintre protagoniștii lunii care vine. Tranzitele astrologice te fac plin de energie și pasiune. Instinctele îți funcționează cum nu se poate mai bine. Totuși, fii atent la partea amoroasă, pentru că Venus retrogradează în semnul tău. În iulie, ai face bine să ieși mai mult din casă și să te bucuri de viață. Ține doar de tine să îți faci viața mai ușoară, pentru că astrele te susțin din belșug. Vezi aici previziunile complete pentru LEU în iulie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Abia la final de iulie, vei trece la acțiune, mai ales că începutul lunii nu debutează minunat. Însă, vei vrea să te impui, să spui ce nu îți convine. Nu mai tolerezi nicio nedreptate. Ești îndemnat să faci mai multă mișcare, pentru că Marte îți va tranzita semnul. În consecință, o să ai tupeu și îndrăzneală. Stai departe de legături toxice și de oameni indisponibili. Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în iulie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

În iulie, pune accent pe echilibru. Indiferent dacă vorbim despre relații, familie sau locul de muncă, echilibrul va fi pe primul plan. Poți fi afectat serios de retrogradarea guvernatoarei tale, Venus, începând cu următoarea lună, așa că pot să apară întârzieri, amânări sau diferite încurcături. Finalul lunii te poate zăpăci, așa că nu uita să te ocupi și de sănătatea ta. Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în iulie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Reușești să te mai liniștești, așa că poți să profiți de iulie ca să îți faci niște planuri de viață. Dar unele realiste, pragmatice, pe care să le poți tăia rapid de pe listă. Nu scapi de testele lui Venus retrogradă, care te agită și pe tine pe sector amoros. Vei avea în minte să îți testezi partenerul ori, dacă ești singur, să vezi ce tip de persoană îți place. Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION în iulie 2023.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

O să te simți destul de neputincios și frustrat în următoarea lună. Pot să apară destule discuții cu șefii sau superiorii, care te pot incomoda. Fii atent și nu tolera niciun abuz. Însă, vei avea o perioadă grozavă pentru călătorii sau pentru examene pe care dorești să le reiei. O să ai un dor de ducă fantastic. Fii foarte precaut pe plan sentimental. Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în iulie 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Acești nativi vor trebui să învețe un echilibru dur, acela între viața de familie și muncă. Nu o să fie deloc ușor, chiar dacă o să încerci din toate puterile. Așa că încearcă să îți păstrezi hotărârea, să ai curaj și multă răbdare. Odihna va fi absolut necesară în luna care vine. Pe plan sentimental, se anunță lucruri bune, mai ales că pasiunea și senzualitatea nu îți vor lipsi. Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN în iulie 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Din punct de vedere relațional, o să fii un protagonist al verii. Chiar dacă scenariile și complicațiile nu te vor ocoli. De asemenea, poate să apară o persoană nouă în viața ta, fie că te afli sau nu într-o relație. Ai grijă și nu te complica inutil. S-ar putea ca foștii parteneri să se întoarcă în viața ta, în timp ce relațiile lungi vor fi testate. Totul discută despre relații în această vară. Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în iulie 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

În iulie, pune mai mult accent pe sănătatea ta. De asemenea, apare un risc de certuri, de separări, de negocieri. Ai vrea să împaci pe toată lumea, dar nu este foarte ușor să faci asta. Pe partea profesională, o să îți ceri drepturile, fiindcă nu îți convin condițiile și ești agitat de situația actuală. Se pot complica situațiile și în relația cu partenerul, așa că fii mai atent acolo. Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI în iulie 2023.

Îți recomandăm să citești și: Nodul Sud în Scorpion sau crucea pe care o ducem. Ce crize pot să mai apară până pe 12 iulie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel