Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna IULIE pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de apă.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești IULIE 2023

La tine, Marte va intra în Casa a 7-a. Iar Saturn se află în semnul tău de la 7 martie. Există un risc de certuri, de separări, dar și de negocieri. Ai impresia că toți din jurul tău au luat-o razna! Iar tu, cu Saturn în Pești, vrei să calmezi lucrurile, să echilibrezi totul.

Însă, acest lucru nu prea este posibil, pentru că Marte vine și te agită destul de mult. În plus, ia în calcul și faptul că Venus va retrograda de pe 23 iulie în Casa a 6-a. Asta înseamnă că, la serviciu, nu îți vor mai conveni condițiile de muncă. Și o să îți ceri drepturile. Sau, dintr-o dată, o să pui mai mult preț pe tine, precum și pe modul tău de a lucra. Dar tu vei fi cel care trebuie să facă asta, nu aștepta să vină din partea celorlalți.

Parcă nu mai ai atât de mult chef să te sacrifici. De altfel, cum Saturn va sta în semnul tău până în 2026, orice sacrificiu o să te doară și o să lase urme.

Poți lua în calcul și mai puține ore suplimentare la muncă, mai ales dacă nu ai primit nici măcar o laudă sau o validare de la supraveghetori sau șefi.

Din fericire, Marte din Casa a 7-a o să te ajute enorm la acest tip de negocieri. Chiar dacă aduce și propriile frustrări. De asemenea, relația cu partenerul devine mai complicată, mai ales dacă planurile de viitor nu se mai întâlnesc. Pierzi mult timp să ajungi la un numitor comun sau să iei o decizie.

Ai foarte multă grijă și la sănătate!

Poți să vezi și: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel