Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iulie pentru nativii zodiei Vărsător? Astrologul Daniela Simulescu oferă previziuni importante. 

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător IULIE 2023

În primul rând, de pe 12 iulie, o să scapi de Axa Nodurilor Lunare, pe semne fixe, care pe tine te-a deranjat destul de mult, încă din primăvara anului 2022.

Deci, Nodurile Lunare vor trece în semne prietenoase ție. În al doilea rând, Venus o să retrogradeze în Casa a 7-a. Așa că o să fii, cu siguranță, un alt protagonist al verii, mai ales pe plan relațional.

Ce se întâmplă cu Venus retrogradă aici? Din punct de vedere teoretic, te poți întâlni cu o persoană cu care ai avut un trecut amoros. Sau cu cineva care te-a plăcut, nu i-ai acordat atenție, iar acum o privești cu alți ochi. De asemenea, se poate întâmpla să cunoști pe cineva, indiferent dacă ești sau nu într-o relație.

De la aceste scenarii, pot să apară tot felul de complicații. Pentru că Venus o să retrogradeze de lângă Lilith și în careu cu Uranus. Iar aceste aspecte dinamitează toate relațiile și toate parteneriatele tale. Dar în special cele pe plan afectiv.

Ești îndemnat să ai grijă dacă cineva vrea să se întoarcă în viața ta. Să nu crezi brusc că ceva se va schimba. Nu te grăbi cu nicio decizie pe plan amoros.

Este posibil să cunoști o persoană, chiar dacă ai o relație și să te încânte acest lucru mai mult decât este cazul. Și ori faci ochi dulci acesteia, ori te lași cucerit. Este doar un moment, pe care trebuie să îl lași să treacă.

Sau relația în care te afli va fi amplu testată, pentru că apar tot felul de provocări la care nici nu te-ai gândit. Orice te irită, te supără. De fapt, vrei mai multă iubire, atenție și validare, dar nu le ceri. Și ai pretenții de la celălalt să știe ce simți sau gândești tu.

Altfel, este o perioadă bună pentru relațiile care se vor consolida. Pentru cele care deja scârțâie, Venus retrogradă aduce și mai multă tensiune. Stai departe de legăturile toxice. Nu te mai lăsa dus de chimie și de atracție.

Cu Venus retrogradă în Casa a 7-a, parteneriatele profesionale sunt bune, ai ocazia să analizezi totul, să renegociezi. Vara aceasta, totul se rezumă la relații!

Îți recomandăm să citești și următorul articol: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel