Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi a șaptea lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Iată cu ce vine iulie pentru această zodie.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn IULIE 2023

Tu trebuie să reții următorul lucru: Axa Nodurilor Lunare își va schimba semnul pe 12 iulie. Așadar, se va trece pe Axa Balanță-Berbec, care pentru tine, este destul de importantă. În consecință, începe un moment în care va trebui să echilibrezi viața profesională cu cea personală.

Aceste noduri vor sta acolo până la începutul anului 2025, așa că pe undeva, prin viața ta, o să apară haosul. În timp ce o zonă se va echilibra și se va liniști.

Nu stai prea mult nici la serviciu, dar nici cu familia. Când petreci mai mult timp cu cei dragi, vei vedea că apar tot felul de situații la locul de muncă. Și invers. 

De aceea, merită să te înhami cu multă răbdare, putere și hotărâre. Dar și cu odihnă, de care o să ai mare nevoie din iunie încolo.

O să ai o Lună Plină în semnul tău încă de la începutul lunii iulie, pe dată de 3. S-ar putea să fii destul de destabilizat, ai vrea altceva, să pleci, să abandonezi, pentru că nu se mai poate. Este o încărcătură emoțională puternică și ascunde și alte cauze, spre care merită să te îndrepți.

Ține cont și de faptul că Marte se mută în Casa a 9-a, așa că urmează o etapă minunată dacă mergi la studii sau dacă ai de dat anumite examene. De asemenea, Venus o să retrogradeze pe dată de 23 iulie în Casa a 8-a, așa că fanteziile, senzualitatea și pasiunile sunt la ordinea zilei. 

Poți să citești și: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel