Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni pentru nativii zodiei Săgetător în luna iulie.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător IULIE 2023

Ce este de menționat pentru tine? Pe data de 10 iulie, Marte va intra în Casa a 10-a, a carierei. Ce îți aduce acest tranzit? Gândește-te că îl ai deja pe Saturn în Casa a 4-a și va poposi și Marte în Casa a 10-a. Deci, apar multe situații de neputință, dar și de frustrare.

Pe de altă parte, Marte în această casă vine cu mult tupeu, cu indrăzneală, curaj și proiecte. Pot apărea și anumite discuții cu șefii sau superiorii. Însă, vine și cu momentul în care vei ajunge, fără doar și poate, la niște limite. Iar asta nu este prea plăcut, fiindcă te vei supăra și te vei frustra.

Tinzi să te comporți precum un copil. Cu Marte în Casa a 10-a, astrologul îți recomandă să identifici care sunt izvoarele furiei tale. Și să îți dai seama de ce un șef ți-a spus anumite lucruri. Pot apărea și momente în care te superi pe părinți, indiferent care ar fi vârsta ta sau a lor. Ți se par prea brutali, prea agresivi în discurs.

Ferește-te de orice tip de abuz în luna iulie.

Nu uita nici că pe 23 iulie, Venus o să retrogradeze în Casa a 9-a. Este momentul cel mai bun, pentru acei nativi Săgetător care și-au amânat o călătorie, să o pună în practică. De asemenea, vine o perioadă bună și pentru cei care au picat anumite examene, fiindcă le pot relua.

Da, va fi o etapă nemaipomenită pentru toată zona de călătorii. Cu Venus retrogradă, dorul de ducă va fi resimțit prin toți porii. 

Pe plan amoros, pot apărea persoane noi pentru cei singuri. Nu te grăbi, însă, pentru că Venus retrogradă poate aduce și idile sau iubiri de-o vară. Fii precaut în zona amoroasă, pentru că Venus retrogradă în Casa a 9-a vorbește și despre prea multă încredere. Narcisismul poate crește mult prea mult și nu mai ești atent la ce simți sau îți va lipsi empatia.

Ai mare grijă de cine te îndrăgostești sau cu cine reiei anumite discuții pe plan sentimental. 

Poți să vezi și: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel