Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Berbec în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec IULIE 2023

Ei bine, din punct de vedere astrologic, luna iulie va avea atât o parte de distracție, cât și una de muncă. În același timp, vom avea parte și de două evenimente importante: Nodurile Lunare își schimbă axa iar Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului. 

Marte, guvernatorul Berbecului, o să își schimbe semnul pe data de 10 iulie, când va intra în Fecioară. Astfel, tocmai când ar trebui să te pregătești de vacanță, Marte iese din Leu, așa că apar o sumedenie de lucruri de făcut. Pot apărea mai ales la locul de muncă, unde poți fi dat peste cap, sau unde pot surveni mai multe proiecte.

Însă, apar multe de făcut și în ceea ce privește lucrurile gospodărești. Cu Marte în Casa a 6-a, vei fi nevoit să ai grijă de stilul tău de viață, de rutină, dar și de chestiunile administrative. Gestionarea stresului este primul lucru pe care trebuie să îl faci în luna iulie, prioritatea ta.

Marte în Casa a 6-a poate să vină cu probleme de sănătate, cu multă furie, cu multe neplăceri, cu certuri, cu nervi la serviciu, cu planuri date peste cap. Odată cu acest tranzit, ai face bine să fii mai atent, mai organizat. Dacă nu vei face asta, Marte o să te ia pe sus. Dacă te pui la punct, îți va dărui și multe roade.

Evită și discuțiile cu colegii, dar și certurile cu ei, pentru că vor apărea situații, contraziceri, discuții mai provocatoare, din cauza cărora îți sare imediat țandăra. 

Marte prin Casa a 6-a vine și o să te facă mult mai atent și la partea de sănătate. Vei fi nevoit să începi să faci unele investigații, să te preocupi în mod conștient de ele.

Venus își va începe retrogradarea pe 23 iulie, așa că relațiile pot începe să fie testate. Dacă ești într-o relație, pot apărea tot felul de suișuri și coborâșuri. Iar dacă ești singur, această retrogradare s-ar putea să îți aducă tot felul de persoane care vor roi în jurul tău. Totuși, ești îndemnat să nu te grăbești, ci mai degrabă să lași vara să vină de la sine și să gândești "Fie ce-o fi!” 

La tine, Venus retrogradează în Casa a 5-a, a iubirii, așa că ai face bine să știi în ce te bagi.

Citește și: Zodia care va trebui să facă un pas în spate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel