Nodul Sud în Scorpion sau crucea pe care o ducem. Ce crize pot să mai apară până pe 12 iulie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
pexels.com

Tranzitul Nodului Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur a început pe 23 decembrie 2021 şi se va termina pe 12 iulie 2023. Nodul Sud este „crucea pe care o ducem”, în timp ce Nodul Nord poate să ne arate sensul sau misiunea vieții noastre. 

Daniela Simulescu ne explica faptul că Nodul Sud este mult mai important decât Nodul Nord și că înainte să plecăm la drum, către misiunea noastră, ar fi bine să rezolvăm problemele și tiparele care ne sunt date prin acest Nod Sud. 

Nodurile lunare reprezintă punctele de intersecţie între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. Se intersectează şi formează o cruce, de aceea spun că Nodul Sud este crucea pe care o ducem.

Nodul Sud este, mai degrabă, ceea ce preluăm din spate, tiparele transgeneraționale, ceea ce este întipărit în memoria colectivă a unui lanț în care suntem încadrați încă de la naștere. 

De asemenea, Nodul Sud în Scorpion vorbeşte despre moarte, despre criză, despre resurse, despre pierderea puterii, a controlului, despre intimitate, despre sexualitate şi oarecum, despre probleme psihice, despre abandon, trădare, anxietate.

Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion are o poveste de pierderi, de luat de la capăt.

Cei care aveţi Nodul Sud în Scorpion, dar şi în următoarea perioadă, când Nodul Sud va parcurge acest semn, vorbim despre lupta pentru supravieţuire. 

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi.

În Nodul Sud sunt şi frici pe care nu ştim de unde le avem. De aici pleacă totul în viaţa noastră. Nodul Sud înseamnă şi un blocaj, şi un dezechilibru, dar pot fi şi nişte abilităţi.

Copiii care se vor naşte până pe 12 iulie 2023 vor avea Nodul Sud în Scorpion.

Cu Nodul Sud în Scorpion veţi auzi foarte multe informaţii legate de bănci, de energie, de tot ce este pe sub mână. Vorbim şi despre intimitate, despre cât îi oferim celuilalt. 

Deci, Nodul Sud în Scorpion te predispune la crize, de a te băga în situaţii în care să nu îţi calculezi bine riscurile şi să devii o victimă, dar de fapt la tine stă cheia, iar Nodul Nord în Taur presupune o independenţă financiară, să nu mai aşteptăm de la alţii sau să nu îi considerăm pe ceilalţi obligaţi să ne facă lucruri, să ne protejeze.

Citește și: Ce spun Nodurile Lunare despre viața ta. Nodul Sud, „bucla în care ne tot întoarcem”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel