Ce spun Nodurile Lunare despre viața ta. Nodul Sud, „bucla în care ne tot întoarcem”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Află mai jos ce anume spun Nodurile Lunare despre viața ta și cum ar trebui să abordezi călătoria spre dezvoltarea și evoluția ta personală. 

Dacă ar fi să vizualizăm aceste Noduri, le-am putea transpune într-o călătorie cu trenul. Nodul Nord ar fi precum gările în care oprim către destinație, în timp ce Nodul Sud ar fi valiza noastră, iar unele lucruri din valiză s-ar putea să ne fie utile în drumul nostru. 

Nodurile vor să ne arate că trebuie să ne acceptăm condiția umană, să acceptăm că nu avem în totalitate liberul arbitru. Nodul Sud e precum bucla aceea în care ne întoarcem de-a lungul vieții. Ne tot întoarcem într-un anumit punct și ne vom tot întoarce dacă nu rezolvăm ceea ce trebuie rezolvat și vindecat, dacă nu echilibrăm, dacă nu acceptăm că avem o moștenire în spate, până nu suntem conștienți de acesta, nu avem cum să rezolvăm.

90% dintre oamenii pe care îi întâlnim vin pe filiera acestor noduri, iar relațiile cu aceștia nu sunt neapărat karmice, posibil să fie toxice, dar ele de fapt sunt doar educative, sunt lecții de învățat, sunt probleme de rezolvat.

găsești aici mai multe despre ce anume aduce Nodul Sud în Scorpion până în 2023

Ce spun despre tine Nodurile Lunare:

Nodul Nord în Berbec/Nodul Sud în Balanță

Trebuie să înveți să te ridici deasupra relațiilor tale, să te concentrezi mai mult pe tine însuți, pe independența ta. Vei munci mult pentru a putea trece peste relațiile toxice. Secretul pe care îl ții chiar în palmele tale este timpul. Numai odată cu trecerea timpului vei învăța cu adevărat ce trebuie să faci și cum poți obține echilibrul. 

Nodul Nord în Taur/Nodul Sud în Scorpion

Pe de o parte, ai această tendință de a fi concentrat doar pe propria ta evoluție și pe latura ei financiară. Pe de altă parte, ajungi să ridici foarte multe ziduri în jurul tău, nu le permiți celorlalți să ajungă la tine și să îți ofere din iubirea lor. Ai și o putere foarte mare de regenerare, deși la prima vedere ai putea să pari doborât, te vei ridica de fiecare dată pentru a o lua de la capăt.

Nodul Nord în Gemeni/Nodul Sud în Săgetător

Ai abilități excelente de comunicare și o libertate în gândire fantastică. Ești și foarte talentat la limbi străine, probabil. Ar fi extraordinar dacă ți-ai baza spusele pe fapte, dacă ai fi mai consistent, mai pragmatic, mai puțin superficial. 

Nodul Nord în Rac/Nodul Sud în Capricorn

Ai nevoie să îți oferi ție însuți iubire și iertare. Este în regulă să fii atent la nevoile altora, te va ajuta mult în relațiile tale. Pe de altă parte, s-ar putea ca în anumite situații să pari mult prea dur, mult prea ambițios. Învață toleranța atât față de tine cât și față de ceilalți. 

Nodul Nord în Leu/Nodul Sud în Vărsător

Te ajută toată zona artistică, ești foarte creativ și te poți vindeca prin artă. Ai, totodată, tendința de a fi o persoană visătoare. Te-ar ajuta să îți exersezi calitățile de lider, să înveți să faci un pas în față și să preiei tu frâiele, să conduci. Lasă echipa un pic în spate și fii tu cel care impune ideile și tendințele. 

Nodul Nord în Fecioară/Nodul Sud în Pești

Ai tendința să dispari, pur și simplu, din viața celorlalți, ai această nevoie de retragere. Va trebui să înveți să fii un pic mai critic și mai realist. În același timp, dacă ai începe să îți pui bazele unor abilități de comunicare mai dezvoltate te-ar ajuta mult în viață. 

Nodul Nord în Balanță/Nodul Sud în Berbec

Ai tendința imatură de a vorbi fără să te gândești prea mult înainte la ceea ce spui. Această impulsivitate s-ar putea să nu te ajute prea mult. Să înveți să lucrezi în cooperare și să-i iubești pe ceilalți va fi o provocare, deoarece ești obișnuit să-ți pui nevoile pe primul loc. Acum, trebuie să te concentrezi asupra celorlalți.

Nodul Nord în Scorpion/Nodul Sud în Taur

Dacă ai răbdare și îți folosești intuiția, vei avea o viață mai bună. Totodată, acest calm te va ajuta și în relațiile tale, dar și în afaceri. E posibil să câștigi ceva bani printr-o moștenire sau cu ajutorul partenerului de viaţă. Personalitatea ta poate fi puțin obsesivă/dependentă.

Nodul Nord în Săgetător/Nodul Sud în Gemeni

Eşti foarte vorbăreț și nu reușești să te concentrezi. Dar ești foarte generos. De asemenea, ai talentul înnăscut al unui profesor sau al unui filosof, Nu vorbi doar despre ce vrei să faci. Treci și la fapte! Pune-ți cuvintele în acțiune.

Nodul Nord în Capricorn/Nodul Sud în Rac

Ai nevoie de mai multă disciplină în zona emoțională. Dacă ești mult prea sentimental, s-ar putea să întâmpini greutăți în anumite situații. Fii deschis la sfaturile celorlalți, te vor ajuta. 

Nodul Nord în Vărsător/Nodul Sud în Leu

Ești idealist și umanitar, faci totul pentru a simți împlinire și pentru a-i ajuta pe ceilalți. Un pic de egoism nu strică, gândește-te cum poți să faci ca să obții și tu diverse beneficii. Nu exagera cu felul prea „lipicios” de a fi în preajma celorlalți. 

Nodul Nord în Pești/Nodul Sud în Fecioară

Ești foarte perfecționist, nu ai limite în acestă direcție și va trebui să încerci să îți valorifici timpul mai bine decât o faci acum. Folosește-ți puterile pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie deoarece ai abilități fantastice de vindecare. 

ai citit și despre datele importante ale lui Mercur Retrograd din vara aceasta? Află până când ne va da viața peste cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel