Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești și recomandări importante pentru LEU în iulie 2023.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu IULIE 2023

Tu ești protagonistul lunii iulie! De ce spunem asta? Pentru că, cel puțin în prima parte a lunii, ai așa: Venus, Marte și Lilith, toate în semnul tău. Iar asta înseamnă că ești plin de vervă, de energie, de dorință, de pasiune și de impulsuri. Instinctele îți funcționează nemaipomenit în luna care vine, în timp ce nivelul de atractivitate este crescut.

Totodată, ai extrem de multă carismă în perioada următoare, chiar dacă poate să apară și un pic de narcisism, pe care îl amplifică toate aceste tranzite ale planetelor în semnul tău.

Să nu uităm nici că Venus va retrograda tot în Leu pe data de 23 iulie. Așa că trebuie să ai foarte mare grijă cui îi faci ochi dulci sau să fii cu ochii în patru, pentru a descoperi cine te place. 

Datorită tuturor acestor tranzite, nu trebuie să stai prea mult prin casă, nu trebuie să te victimizezi și nici să îți plângi de milă. Mai mult, nu lăsa viața să treacă pe lângă tine pur și simplu. Aranjează-te, ieși în oraș, bucură-te de viață, discută cu ceilalți. 

Ai grijă și la odihnă, la programul de somn. În rest, bucură-te cum nu se poate mai mult de luna viitoare și creează-ți amintiri. Pe data de 10 iulie, Marte iese din semnul tău și intră în Casa a 2-a, a banilor, unde va face ravagii. Totuși, va veni și cu idei de a face bani. 

Axa Nodurilor Lunare își schimbă semnul pe data de 12 iulie, când va trece de pe axa Taur-Scorpion, care nu ți-a priit deloc, pe axa Berbec-Balanță, care îți va prii de minune. 

Totul depinde de tine în iulie, pentru că astrele te susțin. Profesional, ai un proces însemnat de liber arbitru, pe care merită să îl folosești. La fel și din punct de vedere relațional.

Saturn îți aduce aminte de faptul că nu mai trebuie să te lipești de oameni sau situații care nu îți mai fac bine. 

Poți să citești și acest articol: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel