Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna IULIE pentru Rac sau cei cu Ascendent în Rac? Descoperă veștile pentru acest semn de apă!

Horoscop Rac/Ascendent în Rac IULIE 2023

În prima parte a lunii, este clar că trebuie să fii foarte atent la bani, pentru că Marte stă în Casa a doua până pe data de 10 iulie și aduce multe cheltuieli. Dar nu doar în prima parte a lunii iulie, ci pe tot parcursul ei se recomandă să fii vigilent.

După care, și Venus va retrograda în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor, începând cu data de 23 iulie, așa că revine și ea cu aceleași cheltuieli. Astfel, dacă ar trebui să ne gândim la o temă principala a următoarei luni pentru tine, ar fi banii și conturile bancare.

Bineînțeles, cu Lilith, Venus și Marte în Casa a 2-a, ai face bine să te și răsfeți. Dacă primești bani, să zicem, nu te grăbi să îi pui imediat într-un cont de economii, cel puțin nu pe toți. Pe restul, îi poți folosi și ca să te mai răsfeți puțin. Mai ales că o perioadă din iulie vei mai fi și sărbătorit.

Totodată, ai putea să faci unele cheltuieli și pentru garderobă, pentru înfățișare. Mediul înconjurător trebuie să îți placă. Mănâncă tot ce este mai bun sau bea tot ce îți place în următoarea perioadă. Meriți să te valorifici cum poți tu mai bine, de fapt.

Vei avea o Lună Plină în semnul Capricornului la început de iulie, iar asta înseamnă că unele parteneriate își pot schimba condițiile sau termenii. Iar Luna Nouă din semnul tău, spre final de lună, este bună pentru tine dacă îți dorești un început nou.

Ai în vedere și acest articol: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel