Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi iulie pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu informații pentru acest semn de pământ!

Horoscop Fecioară /Ascendent în Fecioară IULIE 2023

Prima parte a lunii nu este chiar grozavă. Gândește-te la faptul că vei avea în Casa a 12-a tranzitele lui Venus, Marte și Lilith. Iar asta nu îți priește prea mult. Însă, după data de 10 iulie, Marte va intra în semnul tău. Vine, în primă fază, cu un soi de invidie, cu un spirit competitiv, care deocamdată vor arde mocnit.

În primele faze ale tranzitului lui Marte prin semnul tău, vrei să faci lucruri, deși ești iritat de niște situații. Pe urmă, spre final de iulie, vei trece la acțiune, începi să te impui, să spui ce nu îți convine și să sari, de fiecare dată când consideri că se face o nedreptate.

De îndată ce vei scăpa de Venus, Marte și Lilith din Casa a 12-a, nu o să mai asiști nepăsător la nedreptăți, ci spui clar și răspicat că nu se mai poate. Marte prin semnul tău trebuie consumat, așa că se recomandă și cât mai multe activități, dar și mult sport.

Nu trebuie să stai în iulie cu Marte în semnul tău! Trebuie să te miști, altfel, furia adusă de el se va duce în alte părți nedorite: în relațiile cu părinții, cu partenerul sau cu copiii, deci nu are rost.

Marte vine cu mult tupeu, mult curaj și multă îndrăzneală. Dar și cu furie, pe care trebuie să știi să o gestionezi. Totodată, pe data de 23 iulie, Venus își va începe retrogradarea în Casa a 12-a. Și trebuie să ai grijă la relațiile indisponibile sau la cele cu parteneri indisponibili. Ori la legături toxice și bolnăvicioase.

Retrogradarea lui Venus vrea să îți arate că mai trebuie să vindeci ceva la tine. Nu te lăsa păcălit în această vară, pentru că o să te doară foarte tare. De asemenea, nu te lăsa condus de altă persoană și fermecat pur și simplu.

Mercur, guvernatorul tău, va intra în Leu, deci ai face bine să te bazezi mai mult pe intuiție, nu pe logică. 

În final, ocupă-te mai mult de sănătatea ta, dar și de a celor dragi. 

Poți să fii interesat și de: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel