3 iulie: Luna Plină în Capricorn. Care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 3 iulie, vom avea o Lună Plină în semnul Capricornului. Descoperă previziunile pentru fiecare zodie și ascendent de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Urmează o Lună Plină în Capricorn, pe data de 3 iulie! Vorbim despre una dintre cele mai puternice Luni Pline din acest an și poate cea mai dură dintre ele, potrivit astrologului.

Totodată, Soarele în Rac și Luna în Capricorn vor fi în opoziție.  Spre deosebire de Luna Nouă, se pot întâmpla tot felul de evenimente. De această dată, lângă Soare îl avem și pe Mercur. Cu alte cuvinte, nu este o Lună Plină legată de emoții, ci legată de mental.

Luna Plină este cea care aduce un final. Însă acum, fiindcă îl avem și pe Pluto retrograd implicat, nu vorbim despre un fenomen foarte simplu, ci de unul profund.

Când pui Luna, astrul emoțiilor, în semnul rece al Capricornului, iei decizia și nu te mai uiți în spate. Ai grijă, odată cu această Lună Plină în Capricorn, pentru că deciziile sunt bruște, ajutorul vine de unde nu te aștepți.

Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, pot apărea decizii pe plan profesional, pentru că Luna Plină va avea loc în Casa a 10-a, a carierei, unde s-a întors și Pluto. De asemenea, mulți dintre nativii Berbec pot prinde mai multă autoritate sau putere în această zonă. Unii pot să își dea seama că drumul pe care au pornit nu mai este cel pe care și-l doresc și încep să se gândească și la alte planuri. Este un moment bun și pentru aceia care vor să își stabilească statutul marital. 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se va petrece într-o zonă care îți convine, mai exact în Casa a 9-a. Cei care au de dat examene, teste sau prezentări nu vor avea o perioadă foarte ușoară, ci una complicată. Astrologul crede că o să ai nevoie de un plan cât mai sigur, de la care să nu te abați. Adică nu încerca să le faci pe toate și nici să faci tot ce îți spune lumea. Călătoriile pot fi mai problematice, la fel și raportarea ta la tot ce înseamnă valori și credințe.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Plină se va petrece pe axa 2-8. Asta înseamnă că trebuie să ai foarte multă grijă la bani, în primul rând la cei pe care îi împarți cu partenerul, pe care îi obții de la el sau îi ai din alte părți, precum dividente sau moșteniri. Cert este că trebuie să îți gestionezi foarte bine modul de a cheltui. 

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Ai o Lună Plină în Casa a 7-a. Din punct de vedere teoretic, ea poate să aducă schimbări, pe plan relațional. În același timp, poate însemna și o răceală, fie din partea partenerului, fie din partea ta. Sau să nu vă mai înțelegeți la fel de bine și să fie nevoie de o mică pauză, de un răgaz. Cu o Lună Plină în Capricorn, este nevoie de spațiu în relație. Poți lua decizia de a intra într-o relație sau de a te despărți.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină o să activeze axa 6-12. Pot apărea decizii de a pleca de la actualul loc de muncă, de a-ți schimba atitudinea față de colegi sau de a lua o mică pauză, până îți dai seama ce ai de făcut. Ai mai multă grijă și la sănătate, fii mai serios.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

O să ai Luna Plină pe axa 5-11. Cumva, apare o negociere, fiindcă ai nevoia să fii auzit, văzut și înțeles. Să ți se pară că ești luat în calcul. Va trebui să negociezi cu ceilalți drepturile tale, ceea ce îți dorești, visuri, idealuri. Trebuie să te ocupi de ceea ce îți place ție, nu de ceea ce doresc alții. O să îți dai seama cât de mult ai lăsat de la tine.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru tine, va fi un moment important, pentru că Luna Plină se va petrece pe axa 4-10. De cele mai multe ori, se discută despre echilibrul dintre viața personală și cea profesională. Una dintre aceste părți va avea de suferit. De această dată, Luna Plină este în Casa a 4-a, așa că acolo pot să apară unele probleme, în zona familiei. Găsești soluții, dar cu mari eforturi.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrologul este de părere că această Lună Plină nu o să îți facă nici bine, dar nici rău. Se va petrece pe axa 3-9, așa că îți poate aduce niște revelații, descoperiri sau acceptări pe care le știi, dar nu le-ai conștientizat. Este nevoie de o acceptare radicală a faptului că gândurile tale nu sunt mereu cele corecte. Ai grijă și la drumuri, dar și la relațiile cu oamenii cei mai apropiați.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai o Lună Plină pe axa 2-8, în Casa a 2-a. Asta înseamnă că este posibil să te trezești fără bani, mai ales că poți fi invitat la unele evenimente sau ai de dat mulți bani pentru niște cumpărături. De asemenea, pot să apară reparații de făcut sau familia are nevoie de bani și trebuie să-i ajuți. Nu sunt resurse! O Lună Plină în Capricorn vrea mai multă seriozitate pe plan financiar, un plan pe termen lung. 

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Da, Luna Plină va fi în semnul tău! Ce îți place ție? Să te iei în serios! Acest fenomen nu te lasă să te iei prea în serios, fiindcă îți aduce multe emoții și o multitudine de stări. Și faptele partenerului te pot pune pe jar. Orice gest al său te pune pe gânduri, treci prin tot felul de gânduri și nesiguranțe. Fii atent și la sănătate și la tratamentele pe care le ai de luat. Ai nevoie de somn, odihnă și multă răbdare.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu o Lună Plină în Casa a 12-a, nu este neapărat un moment bun pentru tine, pentru că te vei apropia și de retrogradarea lui Venus în Casa a 7-a și dorul de relații, nostalgiile sau așteptările bolnăvicioase nu sunt ceea ce trebuie. Luna Plină în această casă vrea să îți taie conexiunea cu toate aceste gânduri din trecut. Ai grijă și la partea de sănătate.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Această Lună Plină este pe axa 5-11, așa că mulți dintre acești nativi pot lua decizii legate de viitorul apropiat, care acum un an nu ar fi existat. Este momentul să spui gata și să schimbi ceva în viața ta, în conduita ta. Să nu mai faci greșelile pe care le-ai făcut până acum, pe orice plan. 

Citește și: Nodul Sud în Scorpion sau crucea pe care o ducem. Ce crize pot să mai apară până pe 12 iulie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel