3 martie: Conjuncție Venus-Chiron: "Lasă trecutul în urmă și deschide-ți inima pentru iubire"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Astăzi, avem o conjuncție între Venus și Chiron. Reprezintă un moment oportun să lăsăm în urmă fantasmele trecutului, dar și tentația de a ne face rău.

Pe 3 martie, avem o conjuncție Venus-Chiron. Poți folosi această zi ca să te bucuri mai mult. Să fii mai deschis pentru a primi dragoste, dar și pentru a oferi.

Să ne amintim cine este Chiron!

A fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. A știut să sufere, trăind cu răni provenite de la o săgeată otrăvită de hidră. Este cel care a ales un loc în lumea interlopă, ca să elibereze un zeu de chinul etern. Chiron este rana nevindecată pentru totdeauna. O sursă de suferință și durere din trecut, care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior.

Așadar, rana ta poate fi un portal către trezire. Oriunde ai Chiron în astrograma natală, acesta are lecții de oferit, dar trebuie doar să îl înfrunți. El ne indică ce trebuie să rezolvăm, ca să evoluăm și să mergem mai departe. Într-o hartă, indică trauma, cercul vicios pe care trebuie să îl părăsești.

Când este în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de pierdere, moarte, suferință după moartea cuiva. Doliu emoțional. Când se află în semne de foc, aduce angoasă sau multe probleme de exprimare. Nu în ultimul rând, atunci când este plasat în semne de aer, presupune dificultăți în relații, în comunicare, precum și nevoia de a fi acceptat în societate.

Este nevoie să înveți să te accepți așa cum alții nu au putut să o facă, pentru a te putea converti din rănit în vindecător. Deși Chiron poate să devină o rană pe care este greu să o vindeci la tine, îi poți ajuta pe alții să o facă.

Dar cine este Venus?

In astrologie, Venus este planeta iubirii, a placerii, a frumusetii. Plasarea lui Venus in harta natala ne afecteaza modul in care ne exprimam afectiunea, de cine suntem atrasi, dar vorbeste si despre propria noastra atractie. Venus ne spune ce fel de estetica ne atrage, in ce relatii prosperam si ce anume ne starneste placerea.

Mai mult, semnul nostru Venus ne arata ce ne face fericiti la capitolul dragoste. În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea, dar și cum iubește. În cea a unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este el atras.

De obicei, atunci când o persoană are în harta natală o astfel de conjuncție intre Venus și Chriron și intră într-o relație, iubește sau se îndrăgostește, apar și rănile. Este un aspect astrologic care implică foarte multe provocări pe plan amoros.

La ce ne putem aștepta atunci când Venus, planeta iubirii, este în conjuncție cu Chiron? 

Totuși, te poți confrunta azi cu răni pe care le ai din cauza iubirii. Chiron are multe valențe în astrologie, dar prima este durerea. Să nu ne aruncăm în situații, relații, parteneriate, să nu credem anumite lucruri.

Suntem nevoiți să lăsăm în spate traumele și să ne vindecăm. Să ne deblocăm inima și, pe cât posibil, să transformăm frica și traumele în iubire.

Sapă adânc în interiorul tău și amintește-ți că întotdeauna va exista luminița de la capătul tunelului. Ne temem să ne conectăm cu sentimentele și cu inima noastră, dar Chiron ne poate ajuta, chiar dacă procesul nu este unul ușor.

Totodată, merită să păstrezi în minte faptul că o inimă frântă nu presupune că nu mai poți iubi. Ba din contră, poți fi chiar mai generos când oferi sau primești aceste sentimente. Dacă cineva te-a rănit în trecut, iartă. Poți iubi mai profund de atât.

Îți recomandăm să citești și: TREI zodii care își vor celebra feminitatea în luna martie. Un semn din zodiac va avea un magnetism colosal!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel