TREI zodii care își vor celebra feminitatea în luna martie. Un semn din zodiac va avea un magnetism colosal!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi care sunt semnele din zodiac ce se pot bucura de o primăvară incendiară? Energia feminină a lui Lilith îți poate veni în ajutor! Iată despre cine vorbim.

Lilith sau Luna Neagră a inceput tranzitul în Leu pe 8 ianuarie, unde va rămâne până pe 3 octombrie.

De obicei, Lilith este cea care provoacă, sperie, îngrozește. Atunci când oamenii aud vești despre ea, trec prin tot felul de senzații contradictorii. Pe de o parte, sunt atrași, dar pe de altă parte o resping categoric. Asta și pentru că, acum câteva mii de ani, trăsăturile lui Lilith erau de neconceput de către societate. 

Te-ai întrebat vreodată de ce este atât de atractivă Lilith? De ce exercită atât de multă fascinație asupra minții noastre? Deoarece este învăluită într-o aură de mister. Nu știm cine este cu adevărat și ne este și teamă de acțiunile și efectele pe care le-ar putea avea asupra noastră.

Însă, odată cu intrarea lui Lilith în Leu, putem resimți o puternică energie feminină. Lilith și energia sa există în fiecare dintre noi, indiferent de gen. În cazul în care o s-o respingem, ne va controla. Dar dacă vrem să o acceptăm, vom fi capabili să o folosim în avantajul nostru.

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Dar ce își dorește Leul? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Așa că, în lunile care au mai rămas din acest tranzit, vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult timp! Dar, narcisismul poate fi în floare!

Cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită tranzitului lui Lilith prin Leu. Pentru că vor îndrăzni mai mult. Cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate.

Iată cele trei zodii care își pot sărbători feminitatea în această lună dedicată eternului feminin!

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecul este un semn de Foc, iar Lilith va fi aici în Casa a 5-a, până în octombrie. Trebuie să știi că a cincea Casă este cea a plăcerii! Este o casă distractivă și personală, care are legătură cu bucuria, creativitatea și cu entuziasmul unui copil.

Mai mult, Casa a cincea este condusă chiar de Leu, semnul care guvernează distracția, autoexprimarea, jocul, atenția, drama, dar și creativitatea. 

Această Casă te învață cum să fii fericit, cum să te exprimi, cum să ceri atenția. Așa că doamnele și domnișoarele din acest semn de foc se pot axa pe aceste lucruri în luna martie a acestui an. Tot în acest domeniu întâlnim și aventurile amoroase, dar și iubirile pătimașe. Romantismul pur și autentic. Atracția fizică.

Îți reamintim că Lilith dorește să îți testeze iubirea. Atât iubirea de sine, cât și idilele, aventurile sau relația cu cei mici, dacă există. Dacă nu ai copii deja, te poți gândi mai intens dacă îți dorești sau nu, atât timp cât Lilith se află în această casă.

S-ar putea ca în lunile următoare, să te îndrăgostești nebunește de o persoană la care nu te-ai fi gândit niciodată. Chiar dacă poate fi vorba despre o relație trecătoare, bazată îndeosebi pe instinct.

Leu/Ascendent în Leu

Lilith este în semnul tău până în toamnă! Așa că nu ai cum să nu îi resimți energia, fiindcă este o adevărată amazoană care își cere drepturile. În semnul Leului, Lilith va fi în Casa întâi. Această primă casă este cea care acoperă toate primele impresii. Aspectele din Casa întâi te ajută și să înțelegi cum te văd și te percep oamenii din jurul tău.

Prima Casă este și cea care te ajută să îți explici aspectul fizic, precum și temperamentul, corpul, sinele, modul tău de a conduce și capacitatea de inițiativă.

Din fericire, nativele din zodia Leu își pot sărbători fără probleme feminitatea în luna dedicată lor. Cu Lilith în Casa întâi, acestea vor fi extrem de atrăgătoare, dar și magnetice și fascinante. O să ai acel ceva care îi dă pe toți peste cap. Mai mult, nu uita să pui accent pe felul în care arăți. Profită mai mult de fizicul tău și pune-ți în evidență atuurile, indiferent de vârstă pe care o ai.

Amintește-ți de fiecare dată cât de sexy și seducător este atributul încrederii! 

O să fii o altă persoană în octombrie, așa că testează-ți limitele cât de mult poți, fiindcă Lilith adoră acest lucru. Nu în ultimul rând, tranzitul lui Lilith în Leu este potrivit să ieși din relații care nu te mai provoacă în niciun fel. Sau să schimbi locul de muncă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În Vărsător, Lilith va fi în tranzit în Casa a 7-a. Această Casă te ajută să înțelegi mai bine de unde apar dependențe sau anumite obiceiurile în relațiile apropiate. De regulă, atunci când există tranzite în această casă, poate fi afectat modul în care comunicăm cu oamenii dragi nouă.

Casa a 7-a este condusă de Balanță, semnul care guvernează parteneriatele de afaceri și cele personale. Căsătoria, contractele, tranzacțiile sau alte chestiuni asociate cu relațiile personale.

Cum pot fi nativele Vărsător în luna martie? Au chef de joacă, vor să fie surprinse și se pot simți atrase de alte persoane. Dar ai grijă, mai ales dacă ești într-o relație. Dacă nu ai partener, tinzi să intri într-o relație doar de dragul de a o face, fiindcă te atrage foarte mult partea fizică. În cazul în care ai o relație, Lilith va fi cea care îți arată că ești un pic cam plictisită. De unde poate veni și atracția vizavi de alții. Însă, problema poate fi la tine, nu la partenerul tău.

Cum pot fi doamnele și domnișoarele în această primăvară cu Lilith în Leu? Independente, puternice și curajoase! Pune-ți în valoare trăsăturile de care ești cea mai mândră și folosește energia și natura feminină a lui Lilith!

Îți recomandăm și: Zodiile și flirtul. CINCI zodii care știu cum să îți pună inima pe jar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel