Cele TREI metode astrologice pentru utilizarea stelelor fixe în harta natală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pixabay.com
pixabay.com

Stelele fixe au o istorie lungă în astrologie, existând mai multe moduri de a le aplica într-o astrogramă natală. Iată care sunt cele trei metode!

Ești dornic să afli aceste metode?

1. Metoda astrologică

Metoda astrologică are istoria cea mai veche, deoarece a fost folosită de la înființarea astrologiei occidentale, de mai mult de 2000 de ani. Însă, există mai multe metode astrologice pentru a utiliza stelele fixe într-o hartă natală.

Vivian Robson, W J Tucker și Diana K Rosenberg reprezintă numele a trei astrologi din secolul XX, care au scris și au publicat cărți despre folosirea stelelor în harta natală. Putem merge chiar la începutul tradiției astrologice, să vorbim despre vechiul astrolog Anonymous din 379 E.N. Manualul astrologului a supraviețuit vremii, însă lipsește pagina de titlu. Îi putem spune Anon379.

Anon379 a observat că uneori viața unei persoane ar transcende ceea ce era indicat de harta natală. În efortul său de a înțelege cum și de ce, acesta a observat că anumite stele fixe strălucitoare, atunci când sunt combinate cu oricare dintre planetele sau unghiurile lor natale, cum ar fi Ascendentul și Mijlocul Cerului, au produs o creștere semnificativă a staturii.

Așadar, el a declarat că urma să scrie doar despre acele stele fixe pe care le-a putut observa pe el însuși, în topurile clienților săi. A observat și a delimitat 28 de stele.

2. Metoda vizuală: Utilizarea imaginilor din cer

A doua metodă de conectare a stelelor fixe la harta natală implică astrologia vizuală. Astfel, trebuie să te uiți la pozițiile planetelor la momentul nașterii, ca să vezi unde se încadrează acestea în constelații. Poți să descarci o aplicație astrologică pe telefon sau pe laptop.

Următorul pas este să activezi liniile constelațiilor, pentru ca ecranul să îți arate formele și liniile. Apoi, va trebui să alegi data nașterii, dar și locul. Așa vei observa unde cad planetele în constelații.

De exemplu, dacă Venus este prins în cleștii Scorpionului, poate că ai tendința să fii nervos și impulsiv în domeniul amoros. Marte din harta natală este în constelația Taurului? Poate fi un semn că trebuie să fii mai ambițios și să prinzi taurul de coarne.

Fără doar și poate, este o metodă amuzantă de a vedea cum sunt aranjate în harta natală constelațiile și planetele tale.

3. Metoda mitologică: Povești cu stele

Nu în ultimul rând, există metoda mitologică. Astrologii pot folosi miturile anumitor stele. Dacă una dintre planetele tale se află în apropiere de o anumită stea, poți să cauți semnificația și mitul din spatele ei și să o combini cu propria înțelegere asupra planetelor natale. Din fericire, există numeroase resurse pe care le poți accesa online.

Să spunem că Soarele se află în apropiere de o stea fixă în harta natală. Poți să verifici miturile despre această stea, ca să vezi dacă îți oferă informații suplimentare despre semnul solar sau despre casa pe care o guvernează. Steaua în cauză îți poate influența personalitatea. De pildă, poți găsi mitologia stelei fixe în casa condusă de Leu. Iar acest lucru îți poate spune cum să îi maximizezi potențialul. Dacă știi detalii din harta natală, orice stea fixă de lângă Ascendent sau Mijlocul Cerului poate să fie extrem de importantă în viața ta.

Îți recomandăm și: Ce sunt STELELE FIXE și care este rolul lor în astrologie? Detalii unice pe care merită să le cunoști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel