30 mai 2022: Lună Nouă în Gemeni. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Tu de la cine vei învăța?

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 28 mai, 10:59 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Cu Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai 2022, vei primi ajutor de la ceilalți, vei putea să ai acces la sfaturi prețioase, dar vei avea și curajul de a începe ceva. E o perioadă bună pentru intenții, dar și pentru a ne schimba atitudinea față de lucrurile care ne înconjoară. 

Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai 2022

Fiind în sextil cu Jupiter și cu Marte, veți primi sprijin, ajutor, veți avea și curajul de a începe ceva. Mercur, guvernatorul Gemenilor este în Taur și în careu cu Saturn. E posibil să ni se pară că lucrurile sunt făcute doar în alb și negru, însă ar trebui să încercăm să vedem toate perspectivele. 

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să începem lucruri, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. 

Luna Nouă în Gemeni vorbește despre schimbare, diversificare, informație, despre cunoaștere, despre a învăța lucruri noi. Se va petrece pe casa a 9-a și este vorba despre a discuta cu cineva superior nouă care ne va aduce revelații.

Mai multe detalii despre Luna Nouă din Gemeni, la modul general, aveți chiar aici

De la cine vor învăța zodiile cu ocazia acestei Luni Noi din semnul Gemenilor?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 3-a, tu chiar ai nevoie să vorbești cu oamenii din jurul tău sau să înveți ceva nou. Luna Nouă vine cu o nevoie de noutate, prospețime. Poate fi și o perioadă pentru a vizita locuri noi, pentru a merge într-un loc unde nu ai fost niciodată până acum. Poți învăța atât de la oamenii care te înconjoară, cât și de la experiențele trăite în locurile pe care le vei vizita. 

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă este în casa a 2-a. Învață cum să cheltuiești banii într-un mod mult mai eficient. Întreabă cum ai putea să investești, cum ai putea să lucrezi mai puțin și să câștigi mai mult. Ai putea să înveți de la cineva care se pricepe în chestiuni financiare, poate un om de afaceri, un investitor, un curs online de educație financiară, orice din zona asta se va dovedi bun pentru tine în această perioadă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă e în semnul tău. Te avantajează, te poți înscrie la orice cursuri vrei, poți să îți alegi o facultate, indiferent de vârstă, de educație, de statut. S-ar putea să auzi la cineva despre reconversia profesională. Nu e niciodată prea târziu. Învață de peste tot, tu ești cel mai bine aspectat spre a învăța, spre a utiliza informația la maxim. 

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Luna Nouă în casa a 12-a, poate ar fi cazul să îi asculți și pe ceilalți când îți spun să ai grijă de tine, când îți amintesc că poate te sacrifici prea mult, că poate te chinui prea tare, că poate te zbați de prea mult timp să rămâi în niște situații destul de toxice. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Învață de la prietenii care te sfătuiesc de mult timp să nu îți mai faci rău.

Leu/ Ascendent în Leu

Ar fi recomandabil să fiți atenți la ce spun prietenii voștri și să nu spuneți că doar voi știți mai bine. E posibil ca oameni din trecut să revină, sau sfaturile acestora să se reactualizeze și să vă dați seama că nu vă erau inferiori așa cum ați crezut, că poate vă învățaseră de bine. Ascultați ce vi se spune, învățați de la oamenii pe care e posibil să-i fi desconsiderat.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu această Lună Nouă în casa 10-a ați putea să vă întrebați șefii ce anume ar trebui să faceți, însă asta doar din punctul de vedere al informației, veți fi apreciați pentru faptul că doriți să învățați. Învățați de la șefii voștri, de la superiorii de la locul de muncă. S-ar putea să vă folosească în moduri nebănuite.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Voi chiar aveți nevoie de un profesor, de o persoană care e precum o enciclopedie, căutați genul acesta de oameni, or să vă deschidă ochii, or să vă facă să simțiți pofta de a afla lucruri noi, de a porni în călătorii la care nici nu v-ați fi gândit vreodată. Învățați de la cei cu o educație aleasă și cu o experiență culturală care să vă deschidă și vouă gustul pentru asta. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Bine ar fi să învățați din problemele, dramele, necazurile celorlalți, dar și ale voastre. Suferința voastră este cea mai bună lecție pentru voi. Ce anume ați învățat din traumele acestea? Acestea vă vor fi profesori acum, învățați din propriile voastre drame.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Puteți să intrați în relații noi, iar pentru voi partenerul este un izvor de înțelepciune. Veți putea primi informații din discuțiile cu oamenii. S-ar putea să aveți revelații doar din simple vorbe aruncate de partener. Învățați de la partenerul de cuplu, ascultați în mod diferit ceea ce spune.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Voi puteți învăța de la colegii din jurul vostru, pe care altădată e posibil să îi fi considerat superficiali. Nu sunt atât de serioși, de rigizi ca voi. S-ar putea să descoperiți o lume nouă care să vă ajute mult în proiectele viitoare.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Voi puteți să învățați de la copii, luați din cuvintele lor, învățați din propria voastră copilărie, care erau pasiunile voastre atunci, ce anume vă plăcea să faceți? Luați totul precum copilul care se joacă și descoperă, faceți lucrurile de parcă ar fi prima dată, învățați cu mirare și cu apreciere și totul va fi precum un miracol. 

Pești/ Ascendent în Pești

Voi puteți învăța de la familie, din discuțiile cu părinții, cu rudele, cu situațiile care se ivesc acolo. Vor aduce o perspectivă nouă, vă vor aduce în față variante noi. Apelați la familie, vă vor ajuta și veți putea să vă simțiți mult mai recunoscători decât de obicei pentru că îi aveți în preajma voastră. 

Urmărește mai jos întreaga emisiune!

Ai citit și despre întoarcerea lui Saturn? Ai 29 de ani și simți cum totul se dărâmă în jurul tău? Ai putea găsi răspunsurile în acest eveniment astrologic. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play