Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai 2022 vă invită să vă schimbați perspectiva! „Gusturi noi”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce vești despre Luna Nouă din semnul Gemenilor care se va petrece pe 30 mai 2022 și ne va aduce în pragul unei schimbări de perspectivă. Depinde doar de noi cum vrem să privim lucrurile, însă schimbarea ne-ar putea fi benefică!

 

La fiecare 29,5 zile, Luna finalizează un ciclu complet. Fiecare fază, de la luna nouă la luna plină, reprezintă un punct diferit în orbita lunii în jurul pământului. Fie că suntem conștienți de toate acele semilune în creștere sau în scădere sau nu, fazele lunii ne afectează personalitățile, perspectivele și viața. Devenind conștienți de cele patru faze principale și patru etape intermediare ale lunii, putem dobândi o nouă înțelegere a noastră și a puterii sale.

În astrologie, Luna guvernează tărâmul emoțiilor subconștiente (și uneori conștiente) - partea din noi înșine pe care de multe ori nu o putem exprima, dar pe care o simțim la un nivel profund și sufletesc. Semnul tău lunar, sau semnul și amplasamentul în care se afla Luna când te-ai născut, dictează de ce are nevoie sinele tău interior. 

Luna Nouă este prima fază lunară a lunii - și cea mai ușor de ratat dacă nu eşti atent când are loc. În această fază, luna vine între soare și pământ și pare să dispară. Acest lucru se datorează faptului că partea umbrei lunii este orientată spre pământ, făcând luna invizibilă.

Cum îi poţi folosi energia? Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. La fiecare lună nouă s-ar putea să doriți să vă alocați timp pentru a stabili câteva intenții personale cu privire la ceea ce doriți să manifestați și să aduceți la realitate în următorul ciclu de o lună. Câteva exemple? A câștiga mai mulți bani, a începe o nouă relație (sau a îmbunătăți o relație veche) sau a aduce o rafală de energie în chestiunile ce ţin de muncă. Acum este momentul să vizualizăm ceea ce vrem să realizăm, fie în paginile unui jurnal, fie ale unui panou de vizionare. 

Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai 2022

Fiind în sextil cu Jupiter și cu Marte, veți primi sprijin, ajutor, veți avea și curajul de a începe ceva. Mercur, guvernatorul Gemenilor este în Taur și în careu cu Saturn. E posibil să ni se pară că lucrurile sunt făcute doar în alb și negru, însă ar trebui să încercăm să vedem toate perspectivele. 

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să începem lucruri, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite

„Ce mă costă să încerc și altceva?”- asta ar fi întrebarea pe care să ne-o adresăm nouă înșine. E un moment bun să reluăm anumite studii pe care le-am amânat din diverse motive. Se scurge viața pe lângă noi și nu am început să „gustăm” din ceea ce ne poate oferi. 

Vă puteți împăca cu cei dragi dacă ați fost certați, mai lăsați și de la voi și veți petrece timp de calitate alături de ei. Luna Nouă în Gemeni este foarte activă în astrogramele celor care au Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești, aceștia vor face mai ușor trecerea de la o perspectivă la alta.

E momentul să încercăm și altceva, să schimbăm, să diversificăm, să încercăm gusturi noi. 

Urmăriți mai jos întreaga emisiune VIDEO!

Citiți și ce mesaje au îngerii pentru zodia voastră în luna iunie!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel