5 motive pentru care luna Septembrie este plină de învățături astrologice

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Află ce vei învăța astrologic în această lună de septembrie.

Septembrie 2023 promite să fie o lună memorabilă din perspectiva astrologiei, cu o serie de evenimente cerești care vor influența viețile noastre la nivel profund. Desigur, fiecare zodie va fi influențată în mod unic de aceste tranzite, dar există câteva puncte comune care vor afecta pe toată lumea. Iată cinci lucruri esențiale pe care trebuie să le știți despre horoscopul lunii septembrie.

1. Început lent

Septembrie începe într-o notă lentă, cu Venus și Mercur ambele în retrogradare. Acest lucru înseamnă că multe dintre relațiile și comunicările noastre pot fi afectate de neînțelegeri, întârzieri sau reconsiderări. Este un moment propice pentru a fi conștienți și a practica răbdarea. Totuși, pe măsură ce ne apropiem de jumătatea lunii, energia se accelerează și confuzia se disipă, lăsând loc clarității și acțiunii decisive.

2. Sfârșitul retrogadărilor

Una dintre cele mai mari ușurări ale lunii vine odată cu sfârșitul retrogradărilor lui Venus și Mercur. Pentru mulți dintre noi, aceasta înseamnă o revenire la normal în domeniile iubirii, relațiilor, banilor și comunicării. Este un moment în care putem să respirăm adânc și să spunem "adio retrograd", cel puțin pentru o vreme. Acest lucru înseamnă o mai mare claritate în deciziile legate de dragoste și o comunicare mai eficientă în toate domeniile vieții.

3. Horoscop ascendent

Deși tranzitele generale afectează pe toată lumea într-un anumit mod, este esențial să ne uităm și la predicțiile specifice pentru semnul nostru ascendent. Acesta oferă informații despre modul în care energia lunii ne va afecta pe plan personal, oferind direcție și claritate.

4. Datoria retrogadării

Chiar dacă retrogradările se încheie, energia lor reziduală poate persista pentru o scurtă perioadă de timp. Septembrie este o lună bună pentru reflecție și reevaluare, mai ales în prima jumătate. Acesta este un moment pentru a reconsidera obiectivele, relațiile și prioritățile și a vedea dacă acestea sunt încă aliniate cu ceea ce dorim cu adevărat.

5. Claritate fermă

Septembrie 2023 devine o lună a clarității și a noilor începuturi. Pe măsură ce luna avansează, veți descoperi că este mult mai ușor să luați decizii, să inițiați proiecte noi și să comunicați deschis cu ceilalți.

Vezi și Horoscop Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel