ȘASE zodii puternic influențate de Mercur retrograd până pe 18 ianuarie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

6 zodii vor resimți din plin efectele lui Mercur retrograd. Află care sunt!

La 29 decembrie, Mercur și-a început retrogradarea în semnul Capricornului, unde va sta până pe 18 ianuarie. Însă, nu uita că efectele pot dura mai bine de-o lună, până pe 11 februarie.

Ce vrea să te învețe Mercur retrograd în Capricorn? Nu vrea să mai visezi cu ochii deschiși, pentru că idealurile tale nu se vor întâmpla. O să-ți amâne planurile sau obiectivele, ca să-ți dai seama că nu merg, mai ales că avem și Marte retrograd în Gemeni până la 12 ianuarie.

Totodată, reține că nu este bine să forțezi nimic în acest interval, pentru că nu vei obține rezultatele dorite.

Iată ce le așteaptă pe următoarele șase zodii, până la 18 ianuarie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur retrogradează în Casa a 10-a, care vorbește despre carieră, statut, succes și ambiție. Așa că, pot să apară numeroase ajustări în zona profesională. Apar provocări de tot felul și pot fi reluate anumite discuții cu șefii, superiorii sau alte persoane cu autoritate din viața ta. Nu este o perioadă optimă pentru schimbări de statut, dar poate fi una potrivită pentru negocieri în acest sens.

Trebuie să știi și că va avea de suferit comunicarea, indiferent dacă este vorba de cea online sau offline. Va trebui să te gândești la decizii vechi.

Rac/Ascendent în Rac

La Raci, Mercur este retrograd în Casa a șaptea, condusă de Balanţă, ce guvernează toate parteneriatele, atât de afaceri, cât și personale, precum și chestiunile asociate relațiilor, cum ar fi contractele sau căsătoria. Deci, pot să apară în viața ta diferiți foști parteneri, fie amoroși, fie din cadrul profesional.

Nu este recomandat să iei decizii pe plan relațional până pe 18 ianuarie și nici să-i crezi pe cei din jurul tău, pentru că nu se pot ține de cuvânt. Discută și cu persoana iubită despre subiecte pe care până acum le-ai îngropat.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur retrogradează în Casa a cincea. Este o casă strâns legată de creativitate, plăcere, bucurie și copii. Ei bine, dacă ai copii, discuțiile cu ei pot fi cel puțin provocatoare. Pot să apară supărări și frustrări.

În cazul în care nu ai copii, poți să găsești curajul de a le spune celorlalți tot ce nu ai spus până acum. Chiar dacă poți dramatiza puțin, o faci pentru că simți nevoia acută de a fi ascultat. Nu te grăbi nici cu romantismul, pentru că îți va trece la fel de repede.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În acest caz, Mercur este retrograd în Casa a doua. Aceasta vorbește despre banii pe care îi ai, banii pe care vrei să-i faci, despre cheltuieli și venituri, despre talente, potențial și valoare.

Pe tine, discuțiile despre bani te vor stoarce de energie, mai ales cele cu partenerul de viață. Pot să apară reproșuri din cauza cheltuielilor, mai ales dacă au fost inutile sau făcute din instinct. Asumă-ți ce faci greșit pe acest plan și evită pe cât posibil invesțiile serioase până pe 18 ianuarie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cum îi afectează Mercur retrograd pe Capricorni? Să ne amintim că tranzitează Casa întâi. Prima casă este cea care de la care pornește toată astrograma. Este fațada ta, modul în care te percep cei din jur.

Pe tine, Mercur retrograd te obligă să revii asupra unor decizii pe care le-ai luat începând cu 7 decembrie. O să analizezi orice, într-un mod exagerat și nu o să vrei să-ți comunici ideile. Poți să fii cauza amânării unor proiecte.

Tinzi să te implici prea multe în problemele din jur, chiar dacă nu ești responsabil de crearea lor. O să-i stresezi pe cei dragi, doar pentru că te iei prea în serios. Cei din jur te pot considera adesea insuportabil, așa că ai grijă la atitudine.

Pești/Ascendent în Pești

În semnul Peștilor, Mercur retrogradează în Casa a 11-a, a prieteniilor şi a viitorului. De altfel, până pe 18 ianuarie, nu este o perioadă bună pentru obiective noi sau decizii privind viitorul apropiat.

Încearcă să asculți sfaturile de la astre sau poți întâlni o mulțime de anulări și obstacole. Poți să te întâlnești cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. În schimb, nu este recomandat să le spui prea multe despre viața ta personală. Ai timp să te ocupi și de planurile pe care le-ai amânat.

Vezi și: Începe numărătoarea inversă: încă 7 zile cu Marte retrograd în Gemeni. La ce să fim atenți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel