Începe numărătoarea inversă: încă 7 zile cu Marte retrograd în Gemeni. La ce să fim atenți

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 05 ian 2023, 12:42 | Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor a început la 30 octombrie 2022 și se termină într-o săptămână, pe 12 ianuarie. Iată la ce merită să fie atent fiecare semn din zodiac.

Să nu uităm că, deși Marte își termină retrogradarea, efectele acestui eveniment se vor simți până la 25 martie. Vorbim despre este o planetă personală, așa că încă putem simți destul de puternic acest tranzit. Este unul stresant, dar și plin de oportunități.

Ce ne-a adus retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor? Multă confuzie, răzgândiri sau schimbări stresante. Ne testează cunoștințele, răbdarea, dar și cuvintele pe care le folosim.

Energia Gemenilor se referă și la adaptabilitate, progres intelectual, comunicare și multitasking. Ne dăm seama și de modul în care s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră de zi cu zi.

Marte retrograd în Gemeni ce face? Caută în altă parte, testează, se aventurează, dorește schimbare și diversitate, vrea să cunoască mai multe zone. 

Ne vom da seama că nu am explorat destul, că este cazul să învățăm lucruri noi. Unii se vor (re)apuca de școală, de cursuri sau de domenii la care au renunțat acum mulți ani.

Berbec/Ascendent în Berbec

Până la jumătatea lunii ianuarie, trebuie să ai grijă la tot ce ține de drumuri și de zona de transporturi. Poate că îți dorești să începi școala de șoferi, să cumperi o mașină sau să vinzi una. Fii atent la toate aceste aspecte.

Se impune atenție și la toate documentele pe care le ai de semnat, dar și la negocieri. Tinzi să fii mai vocali decât alții până pe 12 ianuarie.

Taur/Ascendent în Taur

Pentru Tauri, contractele de muncă pot fi revizuite, iar veniturile pot suferi modificări. Din cauza Careului cu Neptun, dacă ai de făcut cheltuieli până la 12 ianuarie, s-ar putea să faci investiții inutile.

Cu Marte retrograd în Gemeni în Casa a doua, pur și simplu nu reușești să fii econom.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt protagoniștii acestui tranzit. Poți să observi că nu ai suficient curaj, că nu ai multă stimă de sine și că nu te bucuri nici de energie la început de 2023.

Ai grijă la modul în care discuți cu ceilalți, s-ar putea să-i rănești ușor. Pot apărea și anumite probleme de sănătate, pe care le-ai crezut rezolvate.

Rac/Ascendent în Rac

Marte își face de cap cu subconștientul tău. Te poți gândi intens la rănile pe care nu le-ai tratat sau la fricile cele mai puternice. Sănătatea mintală ocupă un loc foarte important până pe 12 ianuarie.

Trebuie să-ți dai seama că nu alții sunt de vină, ci și tu.

Leu/Ascendent în Leu

Poți fi influențat de prieteni sau de proiectele personale. Nu e o perioadă bună pentru noi prietenii.

Pot exista și blocaje referitoare la planurile pe termen lung. Ai grijă cu cine pleci la drum, în special pe partea de asociații sau organizații.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Poți face reviziuri în zona carierei. Gândește-te unde te îndrepți în 2023 și ce dorești să schimbi. Nu lua nimic personal, fiindcă poți să te superi repede și să spui lucruri rele la nervi.

Ai grijă și la discuția cu șefii sau superiorii până pe 12 ianuarie.

Balanță/Ascendent în Balanță

În ceea ce privește călătoriile sau mișcarea, renunță la grabă și la viteză excesivă. Poți relua unele examene.

Partenerul este destul de nehotărât, mai ales când vine vorba de investiții majore. După 12 ianuarie, vei observa că te vei înțelege mai bine cu acesta. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Până pe 12 ianuarie, poți observa o transformare a vieții intime sau chiar o reevaluare interioară. Pot să apară și riscuri financiare, mai ales dacă te confrunți cu acte și moșteniri.

Se impune răbdare Scorpionilor, dar și multă perseverență.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Poți să revizuiești parteriate sau relații, fie că sunt vechi sau noi. Pot exista și probleme legate de procese, dacă ai unul. În cazul în care vrei să începi o relație, bazează-te pe răbdare. Nu ai de ce să te grăbești.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei fi vizat în zona activităților de rutină. Pe scurt, activitățile de zi cu zi pot fi date peste cap. La job, problemele pot să apară, așa că ai răbdare, mai ales cu colegii de muncă. S-ar putea să fie mici conflicte.

Află care este influența primei Luni Pline din 2023 pentru fiecare zodie

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Poți să simți retrogradarea lui Marte în zona relațiilor romantice. Nu este o perioadă bună să intri într-o relație nouă. Dacă ești deja într-un angajament, pot să apară îndoieli de tot felul.

Relațiile cu copiii pot fi destul de tensionate. 

HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Pești/Ascendent în Pești

Încearcă să-ți găsești echilibrul. Poți fi afectat în zona personală, a familiei, unde pot apărea certuri sau mici probleme în locuință.

Ai mai multă răbdare cu cei din jur.

Vezi și: Există beneficii când planetele sunt retrograde? DA! Învață cum să folosești retrogradările în favoarea ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play