8 moduri de a te reconecta cu energia ta feminină. Folosește-le!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Energia feminină generează sensibilitate, empatie și grație. Și în luna martie, dedicată tuturor femeilor, este extrem de importantă. Dar cum o activezi și cum te reconectezi la ea? Iată câteva idei.

Care pot fi atributele energiei feminine? Putem să amintim empatia, grația, intuiția, expresivitatea, sensibilitatea, precum și creativitatea, libertatea și evadarea din interiorul granițelor pe care le impune societatea. Știm și că energia masculină poate fi mai rigidă. Presupune mai multă logică, ordine în gândire, dar și o nevoie mai acută de competiție.

Bineînțeles, aceste atribute pe care le-am amintit pot fi comune atât doamnelor, cât și domnilor. Ele se întrepătrund, însă este nevoie de găsirea unui echilibru între ele. Adesea, acest echilibru poate fi mai fragil, fiindcă există anumite rigori sociale, precum și nevoia de a ne adapta zilnic la lumea în care trăim, care se află într-o continuă schimbare.

Dar ce putem face, concret, pentru a ne activa și folosi energia feminină în luna martie?

1. Ține cont de fiecare dată de contextul în care te situezi. Folosește-ți această energie feminină întotdeauna în mod constructiv. Este recomandat să o alegi în mod activ pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Totodată, nu uita să cauți cât mai adânc în interiorul tău. Tu ești singura persoană care își definește cel mai bine atributele unice ale feminității.

2. Nu ezita să spui de fiecare dată ceea ce gândești. Fă-te cât mai mult auzită. Nu îți fie teamă sau jenă să spui ce simți, să vorbești, să îți pui în valoare ideile. Fii o voce! Poate avea o însemnătate grozavă, mai ales dacă ești o voce pentru cei care nu mai au glas în vremuri de restriște.

3. Nu ezita să te implici în comunități importante de femei. Și nu uita că atunci când femeile se unesc, pot muta și munții din loc. Dacă vrei, te poți alătura unei organizații care sprijină egalitatea de șanse, precum și dreptul femeilor la educație, indiferent de vârstă sau condiție sociale. Sau propulsarea doamnelor și domnișoarelor în poziții de conducere.

4. Păstrează întotdeauna o atitudine deschisă și fii deschisă să primești. Cere sprijin, dar nu te teme nici să ceri ajutorul celor din jur, la nevoie. Nu uita că vulnerabilitatea nu este musai o slăbiciune, ci o trăsătură umană. Iar feminitatea este un atribut care oferă vulnerabilității un farmec aparte. Ar fi bine să credem mai mult în umanitate, în sprijin, dar și în empatie.

5. Te poți exprima prin creativitate. În momentul în care scrii, cânți, gătești sau îți cumperi flori, încearcă să faci lucrurile diferit. Și ține minte faptul că atributul creativității reprezintă o cale de a elibera fluxul energiei feminine.

6. Oricât ai fi de ocupată, găsește întotdeauna timp pentru tine, dar și pentru liniștea ta. Poți să meditezi, să păstrezi un jurnal în care să îți așterni cele mai intime gânduri. Poți să te reconectezi cu propria feminitate dacă respecți o rutină de înfrumusețare. Mai mult, "păstrează legătura" cu corpul tău și indiferent de vârstă, îmbrățișează-ți propria senzualitate. Lasă în urmă tiparele vechi și bucură-te de unicitate.

7. Nu încadra frumusețea într-un șablon. Redefinește acest concept și creează propria idee de frumos. Mai presus de toate, fii mândră de felul în care arăți. Toate elementele corpului tău te fac unică pe acest pământ!

8. Nu în ultimul rând, încearcă să te conectezi mai des cu natura, dar și cu elementele sale primordiale. 8 martie vine curând, așa că poți sărbători această zi legându-te de elemente precum focul, folosind o lumânare parfumată. Al doilea element este apa, așa că te poți conecta la ea cu ajutorul unei băi fierbinți și relaxante. Cum te poți folosi de elementul aer? Plimbă-te prin natură sau prin orașul tău, ca un turist. Prefă-te pentru o zi că nu l-ai văzut niciodată.

Iar de pământ te poți conecta îngrijind plantele pe care le iubești sau sădind o floare.

Astrosens îți recomandă și:TREI zodii care își vor celebra feminitatea în luna martie. Un semn din zodiac va avea un magnetism colosal!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel