8 motive pentru care se reîntorc partenerii când Venus e în retrograd

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Află ce face fostul tău partener să te caute

Venus, planeta iubirii și a relațiilor, are un efect profund asupra sentimentelor și acțiunilor noastre atunci când se află în mișcare retrogradă. Aceasta este o perioadă în care ne reevaluăm relațiile, iar partenerii de viață sau chiar foste flăcări pot reapărea în viețile noastre. Iată 8 motive pentru care se întâmplă acest lucru:

1. Reevaluarea relațiilor

Venus retrograd ne îndeamnă să ne gândim la ce a funcționat și ce nu în relațiile noastre. Această reflecție poate duce la o dorință de a da relației o a doua șansă.

2. Rezolvarea problemelor cândva nesoluționate

Problemele nerezolvate sau neînțelegerile pot reveni în atenție, oferind ambilor parteneri o șansă de a le aborda și de a le rezolva.

3. Sentimentul de pură nostalgie

Venus retrograd poate aduce un val de amintiri și sentimente din trecut, determinând dorința de a reface conexiunea cu cineva special.

4. Recunoașterea valoarilor noastre comune

Se poate întâmpla să realizăm că valorile pe care le avem cu un partener anterior sunt într-adevăr ceea ce căutăm într-o relație.

5. Căutarea confortului și familiarității

În timpuri incerte, tindem să căutăm confort în ceea ce este familiar. Venus retrograd ne poate împinge să căutăm confortul în brațele cuiva cunoscut.

6. Recunoașterea greșelilor

Reflecția adusă de Venus retrograd poate face ca unii să-și recunoască greșelile și să dorească să își repare acțiunile.

7. Dorința de stabilitate continuă

Într-o perioadă de incertitudine, dorința de a avea o relație stabilă și de încredere poate fi amplificată.

8. Nevoia de afecțiune sigură

Venus guvernează și nevoia noastră de afecțiune. Retrogradarea sa poate intensifica această nevoie, făcându-ne să căutăm conexiuni pierdute.

Este esențial să ținem minte că, deși Venus retrogradă poate aduce fosti parteneri în viețile noastre, este important să ne gândim la motivele pentru care am ales să mergem pe drumuri separate la început. Această perioadă oferă o șansă de reflecție, înțelegere, dar deciziile pe care le luăm ar trebui să fie în cele din urmă în cel mai bun interes al nostru și al evoluției noastre personale și emoționale.

Vezi și Explorarea legăturii dintre bucurie și stare de bine - beneficiile fericirii asupra sănătății umane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel