A doua Eclipsă din 2023. Răsturnări de situație pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

În perioada eclipselor se petrec evenimente care pot avea efecte îndelungate.

Pe 5 mai avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. Orice eveniment astrologic, minor sau major, care beneficiază de prezența lui Uranus(planeta imprevizibilului) sau a lui Mercur retrograd(produce încurcături), este unul care poate aduce multiple răsturnări.

Primesc deseori întrebarea: Ce mi se întâmplă de Eclipsa/Lună Plina asta? Adevărul este că oamenii se așteaptă la niște evenimente exterioare puternice. Dar se gândesc puțin sau deloc la schimbările interioare. La modul în care procesează anumite întâmplări. Că, de fapt, tranzitele astrologice au o mare legătură și cu transformările pe plan emoțional și mental. 

Deci când ai așteptări legate de această a doua eclipsă, ai putea să fii atent la ce simți în următoarele zile. 

Luna în Scorpion este recunoscută pentru tendințele extremiste, pentru emoțiile intense, dar și pentru nevoia de a controla. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Modul în care cheltuiești banii se poate transforma. Irevocabil! Și totul poate porni de la un moment în care te simți dezamăgit sau manipulat din punct de vedere financiar. Îți vei da seama că marfa primită nu face atât cât ți s-a cerut și frustrarea va cere o reevaluare. 

Taur/Ascendent în Taur

Trebuie să ai o discuție sinceră cu tine în care să îți recunoști și bunele și relele. Astfel, vei reuși să gestionezi altfel și relația afectivă. Că dacă partenerul te-a controlat total, este cazul să schimbi macazul. Sau dacă nu a existat, poate îl abordezi altfel. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ții cu dinții de un trecut care îți aduce doar pierderi. Dar adevărul este că îți este frică și de prezent. Și în negarea aceasta a ta, îți vei neglija sănătatea sau buna funcționare a relațiilor de la locul de muncă. 

Rac/Ascendent în Rac

Vei întâlni mulți oameni rebeli și situații care nu ies conform planurilor tale. Dar unde ar mai fi farmecul vieții dacă totul ar fi conform minții tale? Luna Plină vrea să mai lași frâiele atunci când este vorba de planurile pentru viitorul apropiat. 

Leu/Ascendent în Leu

Dacă primești un deget, vei avea impresia că meriți toată mâna. Și îți vei pierde răbdarea când îți vei da seama că nu e chiar așa. Veștile neașteptate de la locul de muncă nu trebuie interpretate ca până acum. Orice criză poate deveni o oportunitate. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Discuțiile următoarelor zile vor fi destul de intense și periculoase. Pentru că, la furie, omul spune multe. Și din păcate, sunt adevărate. Sau secrete ascunse timp îndelungat. Vei avea tendința să iei totul personal. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nesiguranța ta față de situația financiară va depăși limitele normale. Vei avea impresia că toată lumea încerarcă să te păcălească. Ba mai mult, vei fi mai interesat ca niciodată de salariile sau veniturile celor din jurul tău. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină se petrece în semnul tău. Zilele acestea, vei beneficia de o scindare interioară. Ești dispus să lași în spate o situație la care ții, dar care nu îți mai aduce niciun plus. Și faci unele alegeri inimaginabile chiar și pentru tine. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Graba strică treaba! Vrei să le faci pe toate, promiți marea cu sarea, și din păcate îți vei da seama că nu ești invincibil! Și cu greu vei procesa dezamăgirea celor din jur. Dar de fapt, recunoaște-ți măcar ție că îți este frică de abandon și de respingerea celor dragi. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cumva, tu ești singurul care poate beneficia de efectele poiztive acestui eveniment. Devii mai liber, ai curaj să spui cu voce tare ce îți dorești sau nu și alegi să nu îi mai lași pe alții să hotărască următorii tăi pași. Și e rost de distracție de neuitat!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Noile vești legate de carieră nu te încântă pe moment. Pentru că aveai un mod de lucru. Dar până la urmă vei conștientiza că singura constantă este schimbarea. Deci nu este cazul să pui la suflet nimic din ceea ce se întâmplă la serviciu. 

Pești/Ascendent în Pești

Cuvintele tale pot fi arme cu două tăișuri. Cert este că vei disprețui superficialitatea și o vei pedepsi imediat. Discuțiile următoarelor zile sunt pline de replici neprevăzute și va trebui să înveți să te adaptezi. Mai multă grijă la drumuri!

Jupiter în Taur de pe 16 mai. Astrologul Daniela Simulescu: "Cine nu investește, nu câștigă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel