A doua întoarcere a lui Saturn. Cititorii Astrosens confirmă că acest eveniment astrologic le-a oferit un parcurs nou

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne-a vorbit despre a doua întoarcere a lui Saturn, care are loc la aproximativ 58 de ani. Ce ne spun cititorii noștri despre acest eveniment astrologic și cum l-au resimțit?

Dacă prima întoarcere a lui Saturn, cea de la 29 de ani, ne obligă să trăim autentic, cea de-a doua vine să ne elibereze.

De asemenea, apropierea de a treia decadă a vieții este văzută ca un vârtej, încărcat de turbulențe și teste. 

Sa ne amintim ce ne spunea Astrologul Daniela Simulescu!

"La fiecare întoarcere a lui Saturn, trebuie să trecem peste un test. La a doua întoarcere, care se petrece în jurul vârstei de 58, dar o putem resimți de pe la 56 de ani până la 60, ce se poate întâmpla? Ei bine, este cel mai bun moment să înveți să nu mai trăiești după ce spun ceilalți.

(...) Nu mai are rost să te gândești și să te ghidezi după ce spun vecinii sau rudele. Saturn îți poate testa limitele, în special cele fizice. Să nu uităm că Saturn are legătură cu sistemul osos și începe să îți arate ce te mai doare, că nu mai ești la fel de mobil, de flexibil.

Dacă până la 58 de ani a trecut deja mult timp de când nu ai mai fost la analize, ar fi bine să te ocupi de sănătate mai mult. Nu mai lăsa ca aceste dureri să se cronicizeze.(...) Saturn te face să te gândești care îți sunt limitele fizice, mentale și emoționale.

La a doua întoarcere a lui Saturn, s-ar putea să descoperi o altă viață. Poți începe să trăiești cu adevărat, să te iubești, să practici recunoștință. 

Urmăritorii Astrosens.ro confirmă spusele Danielei Simulescu! Iată câteva dintre dezvăluirile lor, care confirmă efectele celei de-a doua întoarceri a lui Saturn!

O urmăritoare de-a noastră spune că a simțit din plin întoarcerea lui Saturn: "La prima întoarcere, am înfiat un copil, iar acum la a doua întoarcere, sunt wow!!! Merg la serviciu, croșetez niște lucruri minunate, citesc astrologie, numerologie, tarot...nu mă uit la tv, doar pe Netflix și youtube, locuiesc la țară, am o grădină superbă de flori, am cățel...sunt super, super bine cu mine!!!❤”

O altă doamnă a spus că întoarcerea lui Saturn a venit cu încercări extrem de grele: "Extraordinar, Mulțumesc. La 58 de ani am rămas văduvă, acum la aproape 60 am început să trăiesc din nou fără să-mi pese de nimeni. Mă simt eliberată de toate cutumele trecutului.”

La fel s-a întâmplat și cu o altă urmăritoare: "Daniela, ai punctat foarte bine întoarcerile lui Saturn...am 58 de ani și am făcut curățenie în viața mea...Mi-a dat o lecție zguduitoare Saturn...am spus stop unei relații de 37 de ani/41 de ani împreună...”

„Mai am puțin până la a doua întoarcere a lui Saturn (...) Și chiar îmi doresc să simt că trăiesc, eliberată de toate poverile adunate în timp!”

O cititoare Astrosens ne spune că a doua întoarcerea a lui Saturn i-a adus o traumă: "Adevărat, în anul 2000 m-am "trezit" cu un nodul la sânul drept (...) din fericire, sunt bine (îl am și acum, conviețuim împreună). Mulțumesc!”

„Este atât adevar, am trecut prin foc si sabie, la propriu, totul! Promit că la cea de-a treia întoarcere nu-mi va mai dărâma nimic, mă va felicita și-mi va spune că mai pot construi și următorul etaj!”

Noi, echipa Astrosens, vă mulțumim pentru toate comentariile și mărturiile voastre. Le apreciem și vă așteptăm să ne scrieți, de fiecare dată când doriți să vă împărtășiți experiențele.

Poți să vezi și: Întoarcerea lui Saturn: Cititorii Astrosens confirmă că acest eveniment astrologic le-a schimbat viața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel