Abundență financiară și succese, CINCI cristale care să te ajute să le obții

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 06 sep 2022, 15:32 | Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

”Există o mare varietate de cristale, așa că este important să-l alegi pe cel potrivit pentru abundenţa financiară. Acest lucru se datorează faptului că îți amintește de obiectivele pe care vrei să le atingi. Iată câteva cristale recomandate despre care se spune că au atributele pentru a crea abundență financiară.

Am auzit adesea oameni vorbind despre simbolurile Feng Shui despre care se crede că sporesc norocul bogăției. Există un alt grup care susține utilizarea cristalelor pentru a manifesta bani și a atrage abundența în viață. Crezi în asta?

Înainte de a vedea care sunt cristalele care au capacitățile abundenței înscrise în energia lor, iată câteva sfaturi!

- Poartă cu tine o piatră prețioasă pentru a ajuta la decizii financiare și pentru a amplifica energia pentru a atrage norocul bogăției. De asemenea, îl poţi adăuga în portofel/poșetă sau îl poţi purta ca bijuterie.

- Pe baza hărții Feng Shui Bagua, poți plasa aceste cristale în sud-estul casei tale. Sectorul este pentru bogăție și prosperitate. Alternativ, le poţi plasa și în colțul cu averea personală, care este calculată folosind data/ora nașterii.

- Dacă conduci o afacere, este favorabil să plasezi aceste pietre prețioase în zona casieriei. Acest lucru se datorează faptului că simbolizează atragerea clienților și a bogăției în spațiul tău.

- Le poţi aşeza pe birou pentru a-ţi spori intenția de bani.

Aceste pietre prețioase sunt strâns asociate cu Metafizica, cu toate acestea, ar trebui să fie mai mult legată de spațiul chakrelor. Unii oameni cred că aceste pietre pot stimula energia personală pe baza intenției pe care doreşti să o manifestezi în viață, de exemplu, banii.

CINCI cristale aducătoare de abundență financiară și noroc

Citrin – Piatra Bogăției

Această piatră prețioasă galbenă a fost cunoscută pe scară largă ca „piatra bogăției” sau „piatra comerciantului”. Asta pentru că are o reputație veche de câteva secole privind atragerea prosperităţii. Unii practicanți de Feng Shui consideră că acest cristal de Citrin este extrem de util și eficient în perioada „8'” (pâă în 2024. Dacă eşti în căutarea unui cristal care să manifeste intenția de a atinge obiectivele financiare, citrinul este potrivit. Poţi alege să porţi această piatră citrin ca accesoriu, cum ar fi într-o brățară sau colier oriunde ai merge. Alternativ, este, de asemenea, optim să fie plasat în sectoarele de bogăție de acasă și birouri. Funcționează ca un magnet de bani care aduce noroc, succes în afaceri și câștig neașteptat proprietarilor.

Ametist violet

Ametistul violet este o piatră a înțelepciunii care promovează pacea interioară și restabilește echilibrul în viața ta. Dacă poți realiza toate acestea, cu siguranță te va ajuta să atragi bani în viața ta cu mai puține obstacole financiare sau blocaje. Este bine să așezi ametistul violet în zona bogată a casei. Ajută la energizarea sectorului pentru a spori bogăția și prosperitatea.

Cuarț clar

Este un cristal care ajută la amplificarea energiei și a intenției, inclusiv a bogăției. Dacă vrei să atingi un obiectiv financiar, folosește această piatră pentru a-ți menține intenția puternică. Cel mai bine este folosit împreună cu alte cristale care atrag prosperitate pentru a mări efectul.

Jad

Această piatră prețioasă este unul dintre cele mai bune cristale care manifestă bani și oportunități pentru noi întreprinderi. Oamenii îl poartă ori de câte ori merg la evenimente importante, cum ar fi un interviu sau o întâlnire de afaceri pentru încheierea de oferte. Se zice că aduce noroc și crește șansele de succes.

Pirita

Doar privind aspectul piritei, seamănă cu aurul prețios care simbolizează bogăția și abundența. Este, de asemenea, o piatră care ajută în afaceri și activități academice. De aceea, mulți oameni plasează această piatră în casa și biroul lor, intenționând să atragă norocul. Pe lângă faptul că aduce noroc, are și un atribut protector care te poate proteja de energia negativă. Prin urmare, creează și promovează un spațiu mai armonios în care să locuiești sau să lucrezi.

Aveți grijă la calitatea cristalelor!

Cristalul, ca structură, are această capacitate de a amplifica anumite energii subtile, spune Dan Ciubotaru în cadrul interviurilor Astrosens despre inițierea în cristaloterapie. 

„Ideea este că aceste cristale, prin acea reţea cristalină, au o structură foarte fixă şi ele pot fi programate cu anumite intenţii, anumite energii, anumite lucruri şi retransmit acea energie, acea intenţie a ta. Eu le văd ca pe nişte amplificatoare". Dan Ciubotaru a ţinut să facă o precizare importantă legată de calitatea cristalelor de pe piaţă şi cum să le deosebim de obiectele cu aspect asemănător, create în laboratoare sau fabrici. „Vreau să subliniez un aspect: Mare parte din cristalele care există pe piaţă sunt artificiale. Sunt produse în laborator, în fabrici. Foarte important este să căutăm să lucrăm cu un cristal natural, chiar dacă nu este la fel de strălucitor, la fel de frumos, nu e bine să cumperi cristale de la orice colţ de stradă. Un cristal autentic, natural, este foarte scump dacă ne uităm. Nu vorbim de cuarţ, care se găseşte peste tot. În rest, orice cristal natural este scump. Cu cât e mai colorat, mai frumos, dacă este şi natural, costă mult. Deci, trebuie să fim foarte atenţi".

Mai multe despre cristalul Zodiei tale găsești cu un click aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience