Aceste celebrități s-au născut cu Venus în Leu în harta natală. Care sunt cele mai cunoscute?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Află care sunt persoanele extrem de cunoscute din lume care s-au născut cu Venus în Leu în astrograma natală!

Ce reprezintă Venus în Leu? O adevărată regină! Îți aducem aminte că Venus este întruchiparea lui Afrodita, a doua planetă de la Soare.

Cu Venus în semnul Leului, dorim să ieșim în lume și să strălucim!

Poziționarea lui Venus în semnul Leului în harta natală a unui nativ aduce o energie de foc și pasiune acestuia, ce se pot manifesta într-o varietate de moduri în viața personală sau profesională.

De asemenea, cei născuți cu Venus în Leu tind să fie foarte afectuoși, dar și extrem de expresivi. Le plac gesturile mărețe, declarațiile incredibile de iubire. Nu se feresc să spună ce simt. În plus, au un simt extrem de dezvoltat al valorii de sine. De regulă, sunt atrași de parteneri carismatici și încrezători, care le pot aprecia calitățile și talente.

Aceste persoane cu Venus în Leu sunt foarte atrase de lucrurile mărețe, de experiențe interesante, dar și de posesiuni de valoare. Vor să fie în centrul atenției și au un fler aparte pentru spectacol și drama. Pot să fie foarte talentate în domeniul artistic, precum actoria sau cântatul, așa cum o să vedem în rândurile de mai jos.

1. Madonna

Madonna, născută Madonna Louise Ciccone, la 16 august 1958, este cântăreață, compozitoare și actriță americană. Denumită „Regina pop”, ea este considerată una dintre cele mai influente figuri ale muzicii din lume.

2. Michael Jackson

Michael Joseph Jackson (29 august 1958- 25 iunie 2009) a fost un cântăreț american, compozitor și dansator, care a rămas în istorie atât pentru vocea sa inegalabilă, cât și pentru prezența scenică, dansul și viața flamboaiantă.

3. Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman, născută la 20 iunie 1967, este o actriță și producător australian. Premiile ei includ un premiu Oscar, două premii Primetime Emmy și patru premii Globul de Aur. Ea a fost inclusă printre cele mai bine plătite actrițe din lume în 2006, 2018 și 2019.

4. Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV, născut la 3 iulie 1962, este un actor și producător american. El a primit diverse premii pentru munca sa, inclusiv trei premii Globul de Aur și trei nominalizări la premiile Oscar.

5. Maica Tereza

Mary Teresa Bojaxhiu (26 august 1910 – 5 septembrie 1997), cunoscută sub numele de Maica Tereza, a fost o călugăriță catolică albano-indiană care, în 1950, a fondat "Misionarii Carității".

„Oamenii care se iubesc unii pe alţii profund şi adevărat sunt cei mai fericiţi oameni din lume.” — Maica Tereza

6. Coco Chanel

Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel (19 august 1883 – 10 ianuarie 1971) a fost o creatoare de modă și femeie de afaceri franceză. Fondatoare și omonimă a mărcii Chanel, ea a fost creditată în epoca de după Primul Război Mondial pentru popularizarea unui stil șic, sportiv/casual. A fost văzută ca standard de frumusețe feminină.

7. Stanley Kubrick

Stanley Kubrick (26 iulie 1928 – 7 martie 1999) a fost un regizor, producător, scenarist și fotograf american de film. Este adesea citat drept unul dintre cei mai mari regizori din istoria cinematografiei. Filmele sale, care sunt în mare parte adaptări de romane sau nuvele, acoperă o gamă largă de genuri și sunt remarcate pentru realismul, umorul negru, cinematografia unică, decorurile extinse și utilizarea evocatoare a muzicii.

Vezi și: CINCI celebrități care s-au născut cu Mercur retrograd în harta natală. Ce le-a adus acest aspect?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel