CINCI celebrități care s-au născut cu Mercur retrograd în harta natală. Ce le-a adus acest aspect?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Conform astrologilor, dacă te-ai născut cu Mercur retrograd în harta natală, nu este neapărat un lucru rău. Acesta este și cazul următoarelor celebrități de pe mapamond!

Planetele retrograde nu sunt doar un "bau bau" de care să te temi. De fapt, totul pare să încetinească în Univers în anumite intervale, ceea ce-ți dă timp să reflectezi, să îți găsești liniștea și să te bazezi mai mult pe emoții și gânduri. 

Astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre ce anume ne aduce Mercur retrograd care are și daruri pentru noi, dar și ce le aduce celor care îl au în harta natală:

„Mercur retrograd are o reputație nedorită de nicio altă planetă. Am ajuns să ne folosim de el ca motiv pentru tot ce nu ne iese. Da, este adevărat că în perioadele de retrogradare ale planetei comunicării, din punctul de vedere al statisticii astrologice, avem de-a face cu destule încurcături. Dar până la urmă, rostul retrogradării este să ne facă mai calculați, mai răbdători și conștienți de faptul că suntem oameni, deci supuși greșelii. Mai bine zis, să ne dea mai dea o șansă.

În practica mea am întâlnit oameni speriați de-a binelea din cauza faptului că aveau Mercur retrograd în harta natală. Nu este nimic grav! Respectivii sunt poate mai introvertiți, mai analitici, mai calculați. Adică au capacitatea de a procesa orice informație înainte de a o comunica. De aceea, le este mai ușor să transmită ideile lor prin scris.”

1. Prince

Regretatul geniu muzical Prince a fost un copil născut cu Mercur retrograd în astrograma natală. Astrologii spun că, deși oamenii născuți cu Mercur retrograd pot fi nițel mai timizi în copilărie, devin extrovertiți în viața adultă. Drept dovadă, artistul de neegalat Price a știut cum să își dezlănțuie în lume imensa energie creatoare. 

2. Steve Jobs

Ei bine, știm că Steve Jobs s-a născut cu Mercur retrograd în Vărsător, în Casa a 5-a. Deși a fost numit un geniu nebun, Mercur, planeta intelectului, a fost retrogradă la momentul nașterii lui în Casa a 5-a, a creativității și a fericirii. Iar arhetipul Vărsătorului vorbește despre inovație, tehnologie și capacitate intelectuală. Așa că nu este greu de ghicit cum a reușit acesta să fie un inventator revoluționar, folosindu-se de puterea lui Mercur.

3. Hillary Clinton

Hillary Clinton s-a născut cu Mercur retrograd în Scorpion, pe ascendent. Da, și-a dorit cu ardoare să fie președinte și a făcut eforturi în acest sens, dar cei din jur au reușit cumva să îi pună mereu la îndoială mesajul transmis. Cel mai probabil, lipsa de autenticitate a mesajelor sale a afectat cariera politică, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai bine instruiți politicieni. În acest caz, faptul că Mercur este retrograd direct pe ascendent, poate să provoace unele suspiciuni din partea altora. Dar să nu uităm de câte lucruri a reușit să realizeze Hillary Clinton!

4. Angelina Jolie

Mercur retrograd în Gemeni în Casa a XI-a. Vorbim despre o zodie amuzantă, sociabilă și distractivă. Angelina Jolie a spus că, în ciuda acestui lucru, nu a avut niciodată foarte mulți prieteni apropiați și că s-a confruntat, în copilărie, cu unele agresiuni. Însă, putem afirma că Angelina Jolie are o putere și o carismă pe care mulți nu le au. Iar acestea au venit la pachet și cu multe responsabilități. Așa că a fost nevoită să își folosească puterea cu multă înțelepciune, indiferent dacă a fost vorba de rolul de actor sau de susținător al campaniilor umanitare.

5. Julia Roberts

Mercur retrograd în Scorpion, în Casa a 4-. Această casă vorbește despre familie, intimitate. Este deja o casă care vorbește despre o zonă sacră și puțin mai introvertită a hărții noastre. Pentru că Mercur se afla în semnul secretos al Scorpionului, nu are o energie foarte vizibilă a lui Mercur.

Astrologul Pauline Gerosa a remarcat faptul că alți oameni influenți născuți în timpul lui Mercur retrograd sunt Madonna și Lady Gaga. Deci da, dacă poți să-ți dezvolți încrederea în abilitățile tale, Mercur retrograd vine cu capacitatea de a modifica însuși cursul istoriei.

Vezi și: Nume celebre de personalități cu Soarele în Taur. Cine este pe listă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel