Nume celebre de personalități cu Soarele în Taur. Cine este pe listă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Până pe 21 mai, îi sărbătorim pe toți cei care au Soarele în semnul Taurului. Iată ce nume celebre au această zodie și prin ce s-au făcut remarcate!

Soarele nu arată doar personalitatea atunci când vine vorba despre un nativ, ci și vitalitatea, sănătatea, dar și cariera. Are o mare legătură cu ego-ul. Taurul este cunoscut ca fiind semnul plăcerilor, semnul abundenței, al acumulării de bunuri. 

Astfel, Soarele a ieșit din semnul curajos și energic al Berbecului și va sta, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului.

În consecință, vom fim mult mai preocupați de concret, de palpabil și de roadele tuturor proiectelor noastre.

Totodată, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul.

Iată care sunt personalitățile care au Soarele în semnul Taurului!

1. George Clooney

George Timothy Clooney, născut la 6 mai 1961, este un actor celebru, producător de film, regizor și activist american. El a primit trei premii Globul de Aur și două premii Oscar, unul pentru rolul în Syriana (2006) și celălalt pentru coproducția Argo (2012).

2. Leonardo da Vinci

Leonardo di ser Piero da Vinci (15 aprilie 1452 - 2 mai 1519), cunoscut sub numele de Leonardo da Vinci, a fost un marcant reprezentant al Renașterii din perioada de apogeu a acesteia. Spirit universalist: pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, anatomist, geolog, cartograf, botanist și scriitor. Este considerat adesea cel mai de seamă geniu din întreaga istorie a omenirii.

3. Regina Elisabeta a II-a

Elisabeta a II-a (21 aprilie 1926 – 8 septembrie 2022) a fost regina Regatului Unit al Marii Britanii și a altor 14 țări suverane din 6 februarie 1952 până la moartea domniei sale. Domnia ei de 70 de ani și șapte luni este cea mai lungă comparativ cu orice monarh britanic.

4. Al Pacino

Alfredo James "Al" Pacino, născut la 25 aprilie 1940 în Manhattan, New York, este un celebru actor și regizor american. El este bine cunoscut pentru rolul mafioților, în special Corleone în filmele  Nașul și Tony Montana în Scarface.

5. Audrey Hepburn

Audrey Hepburn (4 mai 1929 - 20 ianuarie 1993) a fost o actriță de film și teatru, câștigătoare a premiului Oscar, interpretă de scenă pe Broadway, balerină, model. Crescută sub stăpânirea nazistă în Arnhem, Țările de Jos, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hepburn s-a antrenat intens pentru a deveni balerină, înainte de a decide să continue actoria.

6. Sigmund Freud

Sigmund Freud (1856 - 1939) a fost un neurolog austriac și fondatorul psihanalizei, o metodă clinică de evaluare și tratare a patologiilor psihice, prin dialogul dintre un pacient și un psihanalist.

7. Salvador Dalí

Salvador Felipe Jacinto Dalí Domènech Marchiz de Pubol (mai 1904 - 1989), cunoscut popular sub numele de Salvador Dalí, a fost un artist suprarealist spaniol renumit pentru priceperea sa tehnică, desenul precis și imaginile izbitoare și bizare din opera sa.

8. William Shakespeare

William Shakespeare (3 mai 1564 – 23 aprilie 1616) a fost un poet și dramaturg englez foarte apreciat. Este cunoscut drept cel mai mare scriitor al limbii engleze și ca dramaturg preeminent al lumii.

9. Malcolm X

Malcolm X sau Malcolm Little (1925 –1965), cunoscut și sub numele de El-Hajj Malik El-Shabazz, a fost un ministru musulman de culoare și purtător de cuvânt al Națiunii Islamului. A fost, de asemenea, fondatorul Organizației pentru Unitatea Afro-Americană.

10. Karl Marx

Karl Heinrich Marx (5 mai 1818 – 14 martie 1883) a fost un filozof, economist politic și revoluționar prusac. Marx a abordat o gamă largă de probleme; el este cel mai cunoscut pentru analiza sa asupra istoriei, rezumată în linia de deschidere a introducerii la Manifestul Comunist (1848): „Istoria întregii societăți existente până acum este istoria luptelor de clasă.”

11. Papa Ioan Paul al II-lea

Papa Ioan Paul al II-lea (18 mai 1920 - 2 aprilie 2005) a fost șeful Bisericii Catolice și suveran al statului Vatican din 1978 până la moartea sa în 2005.

12. Vladimir Lenin

Vladimir Ilici Lenin (22 aprilie 1870 – 21 ianuarie 1924) a fost un revoluționar, politician și teoretician politic rus. A fost șef al guvernului Rusiei Sovietice între 1917 și 1924 și al Uniunii Sovietice între 1922 și 1924.

Vezi și: Ce iubim la cei care s-au născut cu Soarele în Taur? Iată calitățile pentru care îi admirăm pe acești nativi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel