Aceste PATRU zodii se descurcă singure la greu. Cine nu îți va cere niciodată ajutorul?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

A cere ajutor înseamnă să ne arătăm în cel mai vulnerabil mod și să acceptăm că am eșuat în ceea ce încercam să realizăm. Iată zodiile care aleg să își rezolve problemele singure!

Nimeni nu se bucură să fie într-o situație în care trebuie să apeleze la alții pentru ajutor. Înseamnă să recunoaștem că nu suntem invincibili așa cum credeam. A cere ajutor nu este niciodată plăcut, dar în timp ce unele persoane pot cere ajutor fără să se gândească prea mult la asta, altele găsesc acest lucru incredibil de stânjenitor.

Iată zodiile care nu vor apela niciodată la sprijinul cuiva!

Rac

Racii sunt una dintre cele mai sensibile semne din zodiac. Ei sunt foarte conectați cu emoțiile lor și reacționează puternic la ceilalți oameni, ceea ce îi face foarte ușor de supărat sau rănit. Din nefericire, în timp ce Racii sunt mereu dispuși să ajute și pe alții, ei rar cer ajutor în schimb. O parte din motiv este că Racilor nu le place să se simtă vulnerabili în preajma altora, așa că își vor pune o față curajoasă și vor pretinde că totul este în regulă atunci când, în realitate, nu le merge bine.

Un motiv mai important în spatele incapacității Racilor de a cere ajutor este că ei ar prefera să-I ajute pe alții în loc. Racii se dedică prietenilor și familiilor lor, iar adesea simt că dacă mai mulți oameni se concentrează pe ei, mai puțină atenție primesc cei dragi, ceea ce îi poate face pe Raci să se simtă nevoiași și egoiști. Din cauza personalității lor calde, este foarte ușor să îi lași să aibă grijă de tine, dar asta nu înseamnă că ei nu au nevoie să fie îngrijiți la rândul lor. Daci ai un Rac în viața ta, asigură-te că îi verifici starea și îi arăți că este apreciat.

Cam White, astrolog american: În următoarele luni, o zodie trebuie să își îmbunătățească relația cu familia

Fecioară

În timp ce Fecioarele pot fi extrem de critice și perfecționiste când vine vorba de alții, sunt mult, mult mai critice când vine vorba de ele însele. Acest lucru înseamnă că se judecă extrem de aspru și rar sunt mulțumite de ele și de propriile acțiuni. Fecioarele consideră cererea de ajutor drept un semn de slăbiciune sau ca un semn că nu sunt la fel de capabile pe cât ar trebui să fie. Așa că vor ezita să ceară ajutor până când nu există cu adevărat altă opțiune.

Fecioarele sunt independente și doresc să rezolve totul singure. Deci, dacă se simt jos, șansele sunt să își păstreze problemele pentru ele și vor încerca să își suprime sentimentele negative. Acest lucru rar funcționează pentru ele, dar vor încerca mereu, deoarece alternativa este să se deschidă și să dezvăluie că nu sunt la fel de perfecte cum ar dori să fie percepute. Atunci când o Fecioară cere ajutor, ar trebui să îi oferi întotdeauna tot sprijinul, deoarece nu s-ar adresa ție dacă nu ar avea încredere în tine sau dacă nu și-ar fi atins limita.

Când se dau pensiile de Paște. Anunțul momentului de la Casa de Pensii

Scorpion

Scorpionii pot fi unii dintre cei mai loiali și pasionali prieteni și parteneri. Sunt extrem de greu de cucerit, iar dacă nu ai ajuns în cercul lor interior, te vor ține la distanță, indiferent de relația pe care o ai cu ei. Sunt foarte protectivi cu secretele și vulnerabilitățile lor, astfel că vor analiza cu atenție ce pot și ce nu pot împărtăși cu tine și vor acționa în consecință.

Atunci când se simt triști sau deprimați, ei își vor ascunde aceste sentimente în loc să le arate altora. Nu pentru că ar vrea să pară puternici, ci mai degrabă pentru că nu își doresc ca alții să se bage în viețile lor. Desigur, cererea de ajutor este grea, dar sunt dispuși să o facă. Ceea ce nu sunt deloc dispuși să facă este să permită altora să se bage în viața lor sub pretextul de a-i ajuta.

Ce rasă de câine ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă observi că prietenul tău Scorpion se simte trist și dorești să îl ajuți, fă-o fără judecată și fără prea multe întrebări. Spune-i că ești acolo pentru el și nu îl presa. El se va deschide către tine atunci când va decide ce vrea să îți spună și ce vrea să păstreze pentru el.

Vărsător

Vărsătorii tind să fugă de exprimarea emoțiilor lor și de situațiile emoțional încărcate chiar și în cele mai bune zile. Deci, poți paria că vor fi și mai rezervați atunci când lucrurile nu le merg bine. Ei nu își doresc să își încarce prietenii și cei dragi cu problemele lor, așa că vor încerca din răsputeri să pretindă că totul este perfect chiar și atunci când totul merge prost în viața lor.

Dacă nu pot pretinde, vor face al doilea cel mai bun lucru și se vor retrage. Pentru Vărsători, adesea este mai bine să fie singuri cu emoțiile lor negative decât să încerce să le spună altora, chiar dacă știu logic că ceilalți ar fi încântați să îi ajute.

Citește și Tara Nikita, astrolog internațional, ne vorbește despre retrogradarea planetelor în astrograma natală: Mercur, Venus, Marte, Jupiter 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel