Aceste PATRU zodii vor fi trase de mânecă de către astre. În ce domenii vor avea de tras până în toamnă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Următoarele semne din zodiac se pot reinventa. Dar nu va fi ușor.

Aceste patru zodii pot fi obligate să facă schimbări notabile în viețile lor, până în toamnă. Și facem referire îndeosebi la cele două tranzite importante: Lilith în Leu, până la 8 octombrie și Venus retrogradă în Leu, până pe 4 septembrie, cu efecte până la 9 octombrie. 

Taur/Ascendent în Taur

Pentru tine, Lilith tranzitează Casa a 4-a, a familiei. Cum testează Lilith Taurii? Mulți dintre voi pot să se dezlipească de membrii ai familiei. Te poți detașa, pleci de acasă și vrei să devii independent. Nu va fi cel mai plăcut sentiment nici pentru tine, nici pentru ceilalți, dar Lilith îți oferă curaj să iei această decizie.

Anumiți Tauri se pot răzvrăti, nu mai vor să asculte de nimeni. În Casa a 4-a, Lilith te ajută să dezvolți un proiect sau o afacere, mai ales în timpul verii.

Deci, reevaluarea o să vină în Casa a 4-a. Să ne amintim de faptul că Venus este și guvernatoarea ta, care a retrogradat, așa că vei avea o vară interesantă. Poți constata că trebuie să te auzi cu niște rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, pe diverse teme. Pot fi unele plăcute, altele mai puțin. Dacă până acum ai fugit de ele, nu o s-o mai poți face.

De asemenea, cu Venus retrogradă în Casa a 4-a, dacă ai avut la un moment dat o idee despre cum să îți decorezi casa, despre grădină sau despre cum vrei să arate locuința, acum va fi momentul să te ocupi de ele.

Unii nativi pot simți nevoia de a-și întemeia propria familie. 

Leu/Ascendent în Leu

La tine, Lilith este în Casa întâi. Daniela Simulescu spune că Leii vor fi atrăgători și fascinanți odată cu acest tranzit. Reușești să-i manevrezi pe toți cei din jur, cu multă ușurință.

O să pui multă atenție pe tine, mai ales în ceea ce privește partea fizică. Așa că, poți să profiți mai mult de fizicul tău, indiferent de vârstă sau de gen. O să îndrăznești pe planuri la care nici nu te-ai gândit. Poți să ieși din relații care nu te mai provoacă sau poți schimba serviciul.

Mai mult, Venus retrogradă este tot în semnul tău! Ce se întâmplă? Dintr-o dată, te uiți în garderobă și descoperi articole pe care fie nu le-ai mai purtat deloc, fie niciodată. Ai ocazia să le reintroduci în garderoba ta.

Când Venus retrogradează, nu este indicat să faci cumpărături noi, pentru că dai o grămadă de bani pe ele și ajungi să nu le porți deloc.

Despre ce este vorba cu Venus retrogradă în Casa întâi? Redescoperirea plăcerii personale. Trebuie să te pui în valoare, cu ceea ce ai aici și acum. Bucură-te mai mult de tine!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Lilith este la tine în tranzit în Casa a 10-a. Tranzitul lui Lilith aici este minunat pe plan profesional pentru Scorpioni. Prinzi totul din zbor până în octombrie. O să-ți testezi limitele, te detașezi, poți să urci pe scara ierarhică. Poți să construiești proiecte noi, iar Lilith îți oferă succes.

Poți căpăta oportunități multiple pe plan profesional, dar nu fii laș. Asumă-ți că poți să excelezi, fii mai încrezător.

La tine, Venus guvernează două părți. În primul rând, ne vom referi la Casa a șaptea, a relațiilor amoroase, în primă fază, dar și a celor parteneriale. 

Însă, Venus este retrograd în Casa a 10-a. Mulți dintre nativii Scorpion au așteptat să se întâmple ceva pe plan profesional. Cumva, în această vară, se întâmplă tot felul de lucruri. Apar decizii, părăsești un loc de muncă sau începi un altul. Unii nativi își pot dori un nou nivel în carieră, doresc să promoveze sau să acceseze o altă zonă.

Ce se întâmplă? Relațiile sunt cele mai importante.La cei care au marcaj de Scorpion, întotdeauna, iubirea este cu banii. Deci, este acolo și o nevoie de supraviețuire în orice relație pe care o ai.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Lilith tranzitează Casa a 7-a. Cum te testează? Dacă ești singur, poți să intri în relații doar de dragul de a o face, care țin mai mult de partea fizică. Sau atragi oamenii indisponibili ori tu ești indisponibil. Dacă ești într-o relație, Lilith îți poate arăta că te-ai cam plictisit. Te poți simți atras de alte persoane, ai chef de joacă, vrei să fii surprins. Totuși, problema poate fi la tine, nu la partener. Relațiile și parteneriatele profesionale sunt și ele foarte instabile anul acesta.

Venus este retrogradă în Casa a 7-a, așa că îți poate readuce parteneri, te poate face să cunoști niște oameni sau îți va testa relațiile.

Indiferent în care dintre cele trei situații vei fi, recomandarea astrologului este ca până în septembrie, să nu iei decizii, ci să te bucuri de viață.

Venus te poate ajuta să corectezi, să reevaluezi totul. Dacă până acum ai intrat în relații cu un anumit tipar de oameni, de acum încolo te vei răzgândi asupra lor.

Ai nevoie să te reconectezi la propria persoană și să îți dai seama ce își dorești cu adevărat. Reevaluarea relațiilor este tema principală până în septembrie. 

Citește și: Predicția Danielei Simulescu s-a adeverit încă o dată! Legătura dintre măsurile fiscale pe care vrea să le ia Guvernul și spusele astrologului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel