Aceste zodii primesc sfaturi importante pentru luna mai. „Pregătește-te, va veni soarele și pe strada ta!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată ce sfaturi primesc următoarele semne de aer pentru luna mai.

Luna mai nu s-a sfârșit, așa că iată ce poți avea în vedere.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Daniela Simulescu recomandă ca în următoarea perioadă să ai grijă de sănătatea ta fizică, emoțională și mentală.

Aceste prime trei săptămâni din mai nu vor fi foarte plăcute pentru tine. Jupiter se va afla în casa a 12-a, unde i se alătură și Venus. Trebuie să faci un pas în spate. Cei din jur trebuie să vadă că ești implicat și activ, dar de fapt, trebuie să te oprești și să aștepți.

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul tău. În sfârșit, soarele va răsări pe strada ta. Jupiter aduce oportunități și vei simți că poți face mai multe lucruri simultan. Pentru un an, vei avea multă încredere în tine. Dacă ai așteptat oportunități să apară din senin, acestea vor veni, dar trebuie să fii sincer cu tine însuți și să realizezi că nu poți face totul.

Discută totul din timp. Dacă lași lucrurile să vină de la sine, nu se vor desfășura cum trebuie.

Marte se află și el în casa a 11-a pe durata întregii luni, ceea ce poate aduce evenimente neașteptate. Este posibil să enervezi pe cei din jurul tău și să te frustrezi la rândul tău, dar oriunde vei merge, vei aduce energie și viață.

La sfârșitul lunii, pe 23 mai, Venus intră în semnul tău, cu carismă și un nivel crescut de atracție. Tot atunci, va avea loc o Lună Plină în casa a 7-a, care poate aduce agitație în relații.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe durata întregii luni, Marte este în casa a 7-a, ceea ce aduce multă agitație în plan relațional. Marte tinde să provoace conflicte, nerăbdare și tensiuni. Dacă relația ta a fost liniștită și stabilă, el poate reaprinde pasiunea sau te poate determina să faci schimbări în dinamica relației. Însă, dacă te afli deja într-o stare conflictuală, Marte va amplifica tensiunile, ceea ce duce la certuri și reproșuri frecvente.

Partenerul tău va dori să iei decizii, dar teama te face să eviți acest lucru, lăsându-l pe el să ia hotărârile. Aceasta poate duce la momente jenante și la creșterea tensiunii între voi.

În luna mai, este esențial să distingi între pretext și cauză. Dacă partenerul se supără că nu ai pus haina în cuier, aceasta nu este cauza reală a supărării. Trebuie să îți acorzi timp pentru a înțelege ce se ascunde în spatele pretextului aparent banal.

Dacă ești singur, Marte îți aduce multe provocări și îți sporește atracția față de diverse persoane. Totuși, te grăbești și aceasta nu este o abordare bună. Cu Marte în casa a 7-a, există tendința de a te lansa în relații bazate doar pe atracție. Nu este momentul să iei decizii importante. Bucură-te de flirt și joacă-te, dar nu merge mai departe.

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 9-a. Cu ieșirea lui Jupiter din casa a 8-a, vei începe să vezi o luminiță la capătul tunelului și vei deveni mai optimist, atât pe plan financiar, cât și în alte aspecte ale vieții.

Cu Jupiter în casa a 9-a, ai ocazia să studiezi, să îi înveți pe alții și să te implici în noi proiecte. Deși ultimul an a fost dificil, nu mai poți rămâne pe loc. Saturn în casa a 6-a îți arată limitele și, cu cât stai mai mult într-un loc, cu atât te vei simți mai inconfortabil.

Pe 23 mai, Venus intră în casa a 9-a. Poți să planifici o călătorie sau o drumeție la sfârșitul lunii. Mergi într-un loc nou, chiar dacă nu e departe de casă. Ai nevoie de multă mișcare.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pe durata întregii luni, Marte se află în casa a 3-a, ceea ce influențează aspecte legate de comunicare, mișcare și relații de proximitate. Marte, cunoscut pentru că forțează, grăbește și inițiază, dar și pentru că aduce furie și stres, va amplifica toate aceste aspecte.

Vei fi agitat și mereu ocupat, cu multe activități și drumuri. De asemenea, vei petrece mult timp vorbind la telefon și folosindu-te de diverse dispozitive. Curiozitatea te va împinge să pui întrebări și să înveți lucruri noi. Acest tranzit este benefic pentru cei introvertiți, deoarece le dă curajul de a se expune mai mult.

Cei dornici de cunoaștere vor avea ocazia să întrebe, să studieze și să analizeze. Este o perioadă excelentă pentru schimbări și inovație.

Pe 26 mai, Jupiter va părăsi casa a 4-a și va intra în casa a 5-a.

Cu Jupiter în casa a 5-a, vei avea mai multă bucurie și voie bună, cu mai mult timp pentru copii sau dorința de a avea copii. Până în mai 2025, vei avea capacitatea de a da viață unui proiect creativ.

Dacă ești singur, următoarea perioadă se anunță foarte aventuroasă, cu Jupiter în casa a 5-a ce aduce momente romantice, flirturi și ocazia de a cunoaște persoane noi.

Acest tranzit este benefic pentru orice vârstă. Chiar dacă ești la pensie, poți participa la activități recreative, cum ar fi mersul la teatru sau plimbări în parc cu prietenii. Jupiter te încurajează să retrăiești momentele din copilărie. Ai ocazia să devii ceea ce nu ai fost în copilărie sau adolescență.

Vezi și: Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel