Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop 2024. A doua parte a anului pare mai liniștită ca prima.

Evenimentele cele mai importante sunt: retrogradarea lui Saturn, intrarea lui Lilith în Balanță și revenirea lui Pluto în Vărsător. Iată cum ne vor influența acestea!

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 29 iunie, Lilith își începe tranzitul în semnul tău. Și pentru nouă luni, va reuși să te provoace serios? Cum? Vei încerca să devii mult mai independent, nonconformist și să te detașezi de ce vrea societatea de la tine. Dintr-o dată, vei fi prea rebel chiar și pentru gusturile tale. Ce-i drept, și tranzitul lui Jupiter prin casa a noua îți dă apă la moară. Vei da dovadă de mai multă încredere în tine și în ceea ce știi. Nu vei mai avea nevoie de validarea celorlalți. Vor fi favorizați cei care călătoresc, încep o nouă școală sau vor să se mute dintr-o țară în alta. Retrogradarea lui Saturn în casa a șasea, între 29 iunie-15 noiembrie, poate veni cu provocări la serviciu și în ceea ce privește sănătatea. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn va retrograda în casa a cincea, între 29 iunie și 15 noiembrie. S-ar putea să îți dai seama că ai investit prea mult într-o relație și că nu duce nicăieri. Te vei simți neiubit și neapreciat. Va trebui să accepți că fericirea depinde în primul rând de tine. Astrele îți reamintesc faptul că timpul trece și că nu are rost să stai în situații în care nu ești iubit. Mulți vor decide să treacă la următorul nivel al relației. Apar dificultăți în ceea ce privește zona copiilor. Jupiter tranzitează casa a opta și vă va ajuta să faceți investiții inspirate. Finalul anului vă găsește cu Marte retrograd în casa carierei. Ce înseamnă asta? Că pot apărea crize și decizii marcante din acest punct de vedere. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se va afla în casa a șaptea până în iunie 2025. Ceea ce înseamnă că primești multe oportunități pe plan personal. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști mai multe persoane de care să îți placă. Dacă te afli într-o relație de ceva timp, poate că este cazul să treci la următorul nivel sau să îți faci planuri serioase cu partenerul. Iar cei care așteaptă de ceva vreme momentul potrivit pentru a ieși dintr-o relație disfuncțională, va primi curaj. Și cum Jupiter se va afla într-un careu cu Saturn, trebuie să știi că totul se va mișca precum un melc și că te vei confrunta cu o serie de frustrări din această cauză. Prezența lui Saturn retrograd în casa a patra, între 29 iunie și 15 noiembrie, te ajută să îți construiești o bază serioasă. Și poate aduce și probleme cu unii membri ai familiei. 

Citește și Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, va fi retrograd, în casa a treia, între 29 iunie și 15 noiembrie. În această perioadă, vei trece printr-un proces de maturizare și călire emoțională ireversibil. Multe dintre crezurile tale vor fi testate. Vei deveni mult mai selectiv și mai zgârcit în ceea ce privește comunicarea. Dar poți folosi acest tranzit pentru obținerea unei diplome. Jupiter va tranzita casa a șasea pentru restul anului. Cu ce vine? Cu multă muncă, stres suplimentar și haos în ceea ce privește viața ta de zi cu zi. De asemenea, astrele te invită să acorzi timp suplimentar și stilului de viață. Pluto, planeta transformărilor radicale se va întoarce din nou în semnul tău, între 2 septembrie și 20 noiembrie, tocmai pentru se va asigura că îți accepți limitele umane. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter va tranzita casa a cincea până în iunie 2025. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, Jupiter vrea ca tu să te și distrezi. Să te bucuri, să mergi la evenimente, să iubești din toată inima. Să creezi ceva, să te exprimi mai mult, să profiți de talentele tale sau să îți descoperi unele noi. Să fii mai aventuros, să flirtezi, să fii romantic. Cu Saturn, guvernatorul tău, retrograd între 29 iunie-15 noiembrie, îți vei da seama că nu ai nevoie de mulți bani să trăiești din plin. Pluto va intra în semnul tău pe 20 noiembrie, unde va rămâne pentru încă 20 de ani. Pluto te va obliga să trăiești autentic. Marte va retrograda în casa a șaptea, a relațiilor, la final de 2024, aspect ce poate aduce conflicte și separări. 

Pești/Ascendent în Pești

Saturn va retrograda în semnul tău în perioada 29 iunie - 15 noiembrie. Exact când îți este lumea mai dragă, atunci se întâmplă ceva care să te responsabilizezi, să te limiteze și să oblige să înveți reziliența. Viteza vieții nu va fi cea dorită de tine. Dar va fi cea firească. Tot Saturn îți cere să fii mai atent cu propriul organism. Să ai în vedere prevenția sau îngrijirea lui așa cum trebuie. Cu alte cuvinte, nu neglija sănătatea, indiferent de vârstă. Cei mai tineri se vor simți mai ursuzi, iar cei mai în vârstă vor întineri. Jupiter, propriul guvernator, va tranzita casa a patra. Ceea ce înseamnă că mulți dintre voi se vor muta, vor construi sau vor vinde un imobil. În sânul familiei vor apărea numeroase evenimente, care mai de care mai solicitante. 

Citește și Previziunile astrale complete 2024 pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel