Astrolog Adam Elenbaas, previziuni pentru Scorpion în luna MARTIE: „Ai abilitatea de a vedea totul ca un întreg!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: captura ecran YouTube Adam Elenbaas
Sursa foto: captura ecran YouTube Adam Elenbaas

Iată ce spune un astrolog internațional despre luna martie, în ceea ce îi privește pe nativii născuți în acest semn de apă.

Adam Elenbaas este un autor și un astrolog profesionist. Stilul său de astrologie se bazează pe o abordare profundă și spirituală.

Ce previziuni are acesta pentru Scorpioni în martie?

După cum știm, pe 25 martie va avea loc Eclipsa de Lună sau Luna Plină în Balanță. La Scorpioni, se vă petrece în Casa a 12-a. Această casă acoperă misterul, secretele, iluziile. Este foarte interesantă, deoarece aduce la suprafață toate dedesubturile, cele care se observă greu cu ochiul liber.

În Casa a cincea, va interveni și energia Peștilor. Casa a cincea discută despre creativitate, iar astrologul este de părere că apar mari oportunități de a-ți dezvolta această abilitate în luna martie. Va fi foarte interesant pentru tine. La început, poți fi un pic dat peste cap de toată partea profesională și simți că nu mai faci față tuturor proiectelor, însă vei găsi un echilibru să te poți bucura de tot ceea ce faci.

Luna și Nodul Sud din Casa a 12-a, în semnul Balanței, prezintă o perspectivă la fel de interesantă. O să ai abilitatea de a vedea totul ca un întreg. Poți să observi cu atenție locul în care te afli. Tot ceea ce te inhiba poate fi lăsat deoparte în această lună de primăvară și te poate transforma.

Vei avea o putere nemaipomenită și capacitatea de a vedea dincolo de superficial. Și trebuie să te bucuri de asta. 

Martie va fi o lună în care trebuie să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Poți lua niște decizii care îți schimbă viața, mai ales pe plan relațional.

O să ai multe planete în Casa a cincea, așa că iubirea este importantă. În primul rând iubirea de sine, apoi grija față de copii. O să ai creativitate din plin. 

Îți recomandăm să vezi și: O zodie de FOC va avea parte de VINDECARE în 2024. Despre cine este vorba?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel