O zodie de FOC va avea parte de VINDECARE în 2024. Despre cine este vorba?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: captura ecran YouTube Veerle Debruyne
Sursa foto: captura ecran YouTube Veerle Debruyne

Iată ce ne spune un astrolog internațional cu reputație despre următorii nativi născuți într-un semn de foc.

Astrologul belgian Veerle Debruyne a realizat un clip în care a discutat despre zodii și anul 2024.

Ce previziuni are aceasta pentru nativii Săgetător?

Pai, în primul rând, astrologul amintește de faptul că Nodul Nord și Chiron sunt, la tine, în Casa a cincea. Iar aceste aspecte îi sunt pe plac. De ce? Pentru că vei avea parte de vindecare, de care ai multă nevoie.

Vindecarea sufletului și axarea pe propria persoană sunt teme esențiale pentru tine în 2024, conform astrologului.

De asemenea, dacă ești singur, poți face furori și vei atrage atenția oricui. Este un aspect grozav, care îți dă șansa de a-ți exprima energia în sectorul amoros. Vei avea carismă și mult magnetism, iar asta poate fi văzut cu ușurință de cei care îți fac curte. Sau cărora le faci tu.

Este important să explorezi, să lași deoparte discuțiile inutile sau ancorarea în subiecte care nu îți mai servesc. 2024 trebuie să fie despre TINE. Despre nimeni altcineva.

Daca ești într-o relație, astrologul îți sugerează să nu uiți nici de propriile plăceri. Să nu faci totul cu partenerul. Mergi pe afară, bucură-te de un hobby care îți place. Sau poate că este un curs pe care întotdeauna ai dorit să îl faci. Acum este momentul!

Joacă-te și profită de viață. Totuși, nu te juca prea mult cu focul și nu alege lucruri prea riscante. Să nu omitem faptul că Chiron te poate da un pas înapoi. De exemplu, dacă îți place de cineva și vrei să începi o relație, Chiron îți aduce la suprafață și teama de a fi respins.

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Guvernatorul tău, Jupiter, este, alături de Uranus, în Casa a șasea. Este un lucru bun, fiindcă are legătură cu munca. Așa că pot apărea oportunități noi. De ce nu, poate chiar un alt job care să te satisfacă. Va fi un an bun pentru tine, mai ales că Jupiter se va muta, de la final de mai, în Casa a șaptea. Poți întâlni o mulțime de oameni noi, să începi o relație. De la aceste persoane vei avea multe de învățat.

Daca ai copii, distrează-te cât mai mult alături de ei. Sau dacă nu, ai putea să te gândești daca îți dorești să întemeiezi o familie. 

Pluto tranzitează Casa a treia, iar asta este extraordinar. Mintea e puterea ta în acest an.

Poți să citești și: Horoscop special, cu gemenele Adina si Oana Timofte. O zodie va simți că întinerește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel