Horoscop special, cu gemenele Adina si Oana Timofte. O zodie va simți că întinerește

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal Youtube @XtraNightShow
Sursă foto: Canal Youtube @XtraNightShow

Adina și Oana Timofte, invitate în cadrul emisiunii Xtra Night Show, au adus previziunile pentru luna martie. Iată ce ne spun!

În martie, se va face transferul de la energia Vărsătorului la cea a Peștilor. După februarie, în care am avut un stellium în Vărsător, un arhetip al socializării, vine martie cu tranzitele lui Mercur, Venus și Marte în Pești, un arhetip al emoțiilor puternice și al retragerii. Echinocțiul de primăvară, care va avea loc pe 20 martie, va aduce un plus de energie. Eclipsa de Luna/Luna Plină din Balanță de pe 25 martie se concentrează pe relațiile noastre, dar și pe capacitatea noastră de negociere, de a face compromisuri, dar și de tendința de a evita ce ne incomodează. În ultima săptămână a lunii, Marte își va începe tranzitul în Pești și ne va obliga să fim mai atenți și la ceea ce simțim.

Iată previziunile aduse de Adina și Oana Timofte!

Balanță/Ascendent în Balanță

Zile cu impact: 3, 4, 11, 12, 26

Din punct de vedere profesional, vei lua unele decizii radicale. Ar putea fi vorba despre o plecare în străinătate sau în alt oraș. În familie, vor fi momente de tensiune și agitație, mai ales în legătură cu copiii. Dacă ai un copil cu care nu te-ai într-o relație prea bună, există posibilitatea să vă apropiați. Totodată, poate exista și o distanțare, o rupere de un copil. Luna Plină de pe 25 martie va fi în semnul tău. Îți arată că trebuie să renunți la ceva pentru a face loc altor aspecte pozitive.

Faima în astrologie. Cei DOI indicatori din harta natală care ne arată dacă vom avea succes

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Zile cu impact: 1, 5, 11, 15, 21

Dacă nu renunți la stilul de viață haotic, poți avea probleme de sănătate în luna martie. Ești favorizat când vine vorba despre negocieri, iar întâlnirile sociale îți sunt benefice. Dacă ai copii, vei primi vești bune în legătură cu ei. Părinții tăi ar putea decide vânzarea unui imobil sau a unei proprietăți și acest lucru te poate afecta. La finalul lunii, ai putea primi informații în legătură cu infidelitatea partenerului. Poți trece printr-un proces al iertării de sine sau în legătură cu cei din jur.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Zile cu impact: 4, 14, 17, 18, 27

Poți primi vești în legătură cu tot ceea ce ține de mediul tău domestic, de la locuință până la familie. Dacă ai făcut investiții în trecut, poți câștiga venituri de pe urma acestora. În plus, este posibil să ai parte de o experiență spirituală de impact.

Perioadă înfloritoare pentru Taur, Rac și Pești. Incertitudine pentru Berbec, Leu și Vărsător

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Zile cu impact: 2, 9, 12, 16, 22

Multe din întâmplările lunii martie vor avea legătură cu banii, mai ales din domeniul profesional. Ai putea găsi un loc de muncă foarte bun sau poți avansa. Cel mai important este să descoperi la ce te pricepi. Este posibil să primești un cadou din partea membrilor familiei.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Zile cu impact: 12, 15, 18, 20, 21

Cu Pluto în semnul tău, te așteaptă schimbări radicale. Simți nevoia să mergi în alte direcții. Ai putea deveni un model pentru alții. Dacă ești singur, ai șanse să întâlnești un partener. La finalul lunii, pot apărea întâzieri în ceea ce privește călătoriile, planurile, actele.

Pești/Ascendent în Pești

Zile cu impact: 18, 23, 25, 27, 28

Luna martie îți aduce dorința unei schimbări, mai ales la nivel fizic. Simți că întinerești pe interior și vrei să arăți acest lucru și pe exterior. Apar oferte de muncă pentru tine. Evită tranzacțiile financiare dacă nu ești sigur că sunt în regulă. Viciile îți pot afecta sănătatea, așadar trebuie să ai grijă cu excesele. Dacă ai avut parte de tensiune în familie, situațiile se vor calma.

Citește și Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

 </p>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel