Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Un nativ are parte de o lună interesantă. Chiar dacă înfruntă unele provocări, are ocazia să treacă cu bine peste ele! Iată previziunile pentru luna martie!

Candace Marie, astrolog internațional, ne-a oferit previziunile sale pentru luna martie. Iată ce ne spune astrologul!

În luna martie a anului 2024, nativii din zodia Scorpion/Ascendent în Scorpion vor fi profund influențați de tranzitele lui Marte și Pluto. Pluto este în tranzit prin semnul Vărsătorului și va continua să aducă transformări radicale în domeniul casnic, familial și al vieții private. Schimbările aduse de Pluto sunt intense și transformative.

Luna Nouă în Pești va avea loc pe data de 10 martie. Această Lună Nouă va marca un nou început și va oferi oportunități pentru manifestarea autentică și conectarea la nivel spiritual.

În același timp, Marte va face un careu cu Uranus, ceea ce poate aduce tulburări și conflicte în relațiile de familie sau cu colegii de cameră. Intrarea lui Marte în semnul Peștilor va aduce o schimbare de energie. Oferă o abordare mai sensibilă și altruistă a acțiunilor și motivațiilor. Acesta este un moment favorabil pentru a te concentra pe visele și aspirațiile personale și pentru a te implica în activități de ajutorare a celorlalți.

Faima în astrologie. Cei DOI indicatori din harta natală care ne arată dacă vom avea succes

Venus va face o conjuncție cu Saturn în semnul Peștilor, pe data de 21 martie. Conjuncția aceasta va aduce energii serioase și poate indica discuții importante sau angajamente în relații.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent la comunicarea cu cei dragi, deoarece Mercur va face conjuncție cu Neptun, ceea ce poate duce la neînțelegeri sau confuzie în exprimarea sentimentelor și ideilor. Este important să fii clar și deschis în comunicare pentru a evita conflictele sau interpretările greșite.

În a doua jumătate a lunii, este recomandat să te pregătești pentru Eclipsa de Lună de pe 25 martie, care va aduce schimbări semnificative și provocări noi. Este esențial să fii deschis și pregătit să primești lecțiile și oportunitățile pe care Universul le aduce în viața ta în această perioadă. Eclipsa va fi în semnul Balanței, în casa a 12-a a. Vor fi aduse la suprafață aspecte ascunse sau subconștiente, precum și oportunități de vindecare a unor traume emoționale.

Cu o atitudine pozitivă și pregătit să acționezi, vei depăși cu bine provocările și vei avea parte de o lună excelentă!

Previziuni astrale martie. Zodia care trece prin multe schimbări din punct de vedere financiar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel