Faima în astrologie. Cei DOI indicatori din harta natală care ne arată dacă vom avea succes

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Astrologul internațional Astro Viktor ne învață care sunt indicatorii din astrogramă care arată faima.

În astrologie, conceptul de succes sau faimă poate să fie interpretat în diferite moduri. Însăși harta noastră natală poate să ne ofere indicii clare în acest sens.

Astro Viktor este canalul astrologului cu același nume. Este din Ungaria, trăiește în Londra și studiază astrologia de peste 20 de ani.

Iată ce ne spune următorul astrolog! De la el aflăm indicatorii din harta natală care pot fi asociați cu potențialul de a fi faimos.

1. Soarele

Cum știi că vei avea succes? Dacă la tine în astrogramă, Soarele se regăsește în Casa a zecea sau în prima casă. De ce spunem asta? Să ne amintim că, atunci când ne gândim la Soare, avem în față o strălucire. Soarele vrea să fie văzut, apreciat, admirat.

Când Soarele se află în Casa a zecea a carierei, nativul se simte încrezător, vrea să aibă o poziție bună, ca să aibă succes. Iar asta se vede în rezultatele sale. De asemenea, nativul cu Soarele în Casa a zecea are un potențial uriaș să fie văzut și să i se recunoască meritele. 

La fel de important este și Soarele din Casa I. Pentru că îți oferă o carismă nemaipomenită, un magnetism, o forță uluitoare de a face lucrurile să se întâmple. Și toate astea înseamnă că vei avea noroc cu carul. De obicei, aceste persoane și dacă intră într-un restaurant, întorc toate privirile. Pur și simplu, fără să facă ceva deosebit.

Dacă ai semnul Leului foarte proeminent în hartă, la fel, este un semn de succes. Fie că discutăm despre Nodul Nord în semnul Leului sau despre alte planete.

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de pe 28 februarie: Maturizare și concentrare pe calitate, nu cantitate

2. Pluto 

Ca la exemplul anterior, Astro Viktor spune că persoanele care cunosc faima și succesul au, adesea, Pluto în Casa întâi sau a zecea. Pluto în Casa a zecea îți oferă un element extrem de important: putere. Dar și capacitatea de a-i influența pe ceilalți. De regulă, acești nativi pot fi influenceri, persoane care au ceva de spus și care îi pot influența pe alții să ia niște decizii.

Pluto în Casa întâi oferă o personalitate îndrăzneață, magnetică. Oamenii pur și simplu nu îți pot rezista. 

Ai în vedere și următorul articol de pe Astrosens: Ce simbolizează fiecare planetă din astrograma ta și cum îți influențează personalitatea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel