Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de pe 28 februarie: Maturizare și concentrare pe calitate, nu cantitate

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Astăzi avem un eveniment rar și benefic. Luăm decizii cu maturitate și ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Iată ce ne aduce tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn!

Astăzi, 28 februarie, avem o triplă conjuncție între Soare-Mercur-Saturn. Acestea se vor întâlni la 9 grade în Pești, iar aceasta este o combinație rară și neobișnuită de planete.

Soarele și Saturn se întâlnesc în fiecare an în diferite semne zodiacale, în funcție de locul în care se află Saturn. Mercur și Soarele se întâlnesc destul de des pe parcursul anului, dar să avem această conjuncție Mercur-Soare-Saturn se întâmplă doar în februarie 2024.

S-ar putea să descoperi că ești mai dispus să colaborezi sau să lucrezi cu alții. Depui mai mult efort pentru a ajuta la crearea unei structuri sau a unui plan sau a unui obiectiv pentru viitor. Este posibil să apară o oportunitate unică pentru tine.

Această combinație de planete ne poate ajuta să fim cu adevărat atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ori de câte ori avem Soarele și Mercur împreună, primim această energie legată de idei și perspective, ca și cum acel moment revelator ar fi declanșat și ar ajuta cu adevărat să înțelegi mai bine ceva.

Cu Saturn în ecuație, obținem această calitate bună, de lungă durată care se manifestă, astfel încât ideile ar putea fi mai mult despre planuri mari sau vise pe termen lung, lucruri serioase, importante. Prezența lui Saturn indică, de asemenea, teme ale responsabilității personale și arată potențialul pentru maturitate.

Horoscop 28 februarie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să stea în banca ei

Dacă spui că vei face ceva sub influența aceste triple conjuncții, atunci te vei ține cu adevărat de cuvânt. Totodată, orice acord făcut cu o altă persoană va fi respectat. Prin urmare, trebuie sa analizezi foarte bine deciziile pe care le iei astăzi, astfel încât să te poți ține de cuvânt.

Saturn este o planetă serioasă și este concentrate pe calitate, nu pe cantitate. Deci, atunci când avem o influență puternică a acestuia, învățăm cu adevărat cum să ne concentrăm pe acele planuri, parteneriate și posibilități care au cu adevărat potențial de durată.

”Deci, Saturn încearcă cu adevărat să ne arate cât de viabil poate fi un plan sau un vis, și s-ar putea să existe o verificare a realității despre ce va fi mai dificil decât ai crezut care apare sub această conjuncție triplă . S-ar putea să însemne că o să înțelegi clar ceva care nu funcționează sau care nu are profunzimea pentru a dura. Și în timp ce sunt multe teme despre inițiere și implementare care vin și din această conjuncție triplă, cred că va fi vorba și despre un final important. Și atunci când avem un final care apare sub un tranzit al lui Saturn, este adesea un final care nu ne surprinde. Poate fi un final care a fost întârziat sau este vorba despre recunoașterea a ceea ce este mai puțin satisfăcător. Aceasta ar putea fi într-o situație de muncă, într-o dinamică familială, cu un prieten sau într-o situație romantică. Ar putea avea legătură cu sănătatea, bugetul și planurile financiare.”, ne transmite Kelly Surtees, astrolog internațional. 

Poți vedea părerea completă a acesteia despre conjuncția Soare-Mercur-Saturn AICI.

Citește și Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care investește prea mult în relații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel