Horoscop 28 februarie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să stea în banca ei

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop zilnic. Iată ce mesaje au astrele pentru acești șase nativi din zodiac.

Despre ce eveniment discutăm astăzi? Avem o triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn, care are loc în semnul Peștilor.

Să ne amintim ce este conjuncția. Acesta este un aspect neutru în astrologie, în care cel puțin două planete sunt aliniate, deci par unite, când ne uităm la cer. Există atât conjuncția de grad, cât și conjuncția de semn. 

Acest aspect astrologic de azi ne face să fim mai realiști. Dorește de la noi să nu mai evadăm și să nu ne mai îndepărtam de problemele pe care le avem. De asemenea, trebuie să învățam și să le acceptăm, iar apoi să le procesăm cu un grad mai mare de maturitate. 

Un lucru este clar însă, după cum ne spune astrologul Daniela Simulescu. O să resimțim cu toții, indiferent de zodie, lipsă de încredere, epuizare mentală și un soi de apăsare sufletească.

În schimb, este o zi propice pentru a lua decizii pe termen lung.

Cea mai NEÎNFRICATĂ zodie. Ar fi bine să nu te pui cu ea!

Redactorul șef Astrosens, ne oferă previziunile zilei pentru următorii nativi

Berbec/Ascendent în Berbec

Această conjuncție se petrece la tine în Casa a 12-a. Așa că discută despre grija pentru sănătate, dar și despre un pic de retragere, izolare. Pe scurt, fă un pas în spate. Azi, orice s-ar întâmpla, adu-ți aminte că nu este bine să forțezi ceva. Nici pe plan partenerial, nici profesional, nici din punctul de vedere al comunicării. Stai în banca ta.

Taur/Ascendent în Taur

Ce trebuie să înțelegi tu? Că unii prieteni nu vor fi acolo când vrei tu. Dar nici tu nu o să poți să ajuți niște oameni dragi. Și apar situații care te mâhnesc. Fie ți se pare că oamenii nu te iubesc, nu te apreciază, sau că alții vor prea multe de la tine și nu ai de unde să le oferi. Poți să resimți un pic de tristețe.

Provocări pentru Capricorn și Vărsător. Recunoaștere pentru Pești

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, poate să fie un moment definitiv pentru carieră. În care să îți dai seama că în locul în care ești nu mai poți crește din punct de vedere profesional, sau în care să realizezi că șeful e șef și trebuie să îl privești ca atare. Poți să îți dai seama și că la locul de muncă, nu suntem frați, surori, rude. Micile glume nu își au rostul azi.

Rac/Ascendent în Rac

Pentru cei care merg la cursuri, la școală sau dau examene, este o zi mai grea. Mintea nu îți merge la fel de bine, chiar dacă tu încerci să te concentrezi. Doar că nu îți iese la fel de bine precum în alte zile. Din cauza acestei conjuncții despre care vorbeam la începutul articolului, unele călătorii nu decurg așa cum ți-ai fi dorit. 

PATRU cifre ale destinului au parte de o săptămână plină de transformări

Leu/Ascendent în Leu

Banii sunt o problemă. La fel și investițiile sau accesarea unui credit. Daca azi ai vreun proces de divorț, un partaj, trebuie să știi că nu este o zi bună pentru împărțirea bunurilor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele este în Casa a șaptea, la fel și Mercur, guvernatorul tău. Toate sunt lângă Saturn, așa că nu vei primi de la ceilalți mare lucru, nici la propriu, dar nici la figurat. Unii dintre voi pot aprecia mai mult azi persoanele mai în vârstă, în timp ce alții pot simți că nu sunt iubiți de partener. Însă, nu uita că este vorba de fapte, nu de vorbe.

Poți să vezi și: Legile de AUR ale iubirii de sine. Trăiește o viață înfloritoare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel